MEDIA

Survivor All Star: Καρφιά της Στέλλας για την Ελευθερία - Έλα τώρα να πουλήσεις τον αγώνα

Survivor All Star: Καρφιά της Στέλλας για την Ελευθερία - Έλα τώρα να πουλήσεις τον αγώνα

Survivor All Star: Βόμβα έχει πέσει στην καλύβα των μπλε μετά την ψηφοφορία 

Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα Ανδρεάδου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό συμβούλιο με παίκτες των μπλε να θεωρούν ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη από συγκεκριμένα άτομα.

Ρία και Στέλλα έκαναν μία κουβέντα για το πώς, όπως είπε η Ρία, η Ελευθερία θεωρούσε ότι έπρεπε να δώσουν την σημερινή ασυλία με τον Μάριο και τον Σπύρο Μαρτίκα να μην συμφωνούν.

Εκεί η Στέλλα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα θεωρώντας ότι όλο αυτό που γίνεται είναι άδικο με την Ρία να της λέει, «άλλοι μαγειρεύουν, δεν έχω μαγειρέψει ποτέ».

Η Στέλλα εξηγεί ότι δεν ψήφισε τον Νίκο Μπάρτζη για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους που εξήγησε στην κάλπη και λέει ότι δεν μαγείρεψε τίποτα, ενώ αναφέρει ότι «η Ελευθερία φοβάται να βγει στον τάκο και φοβάται γιαυτό ενοχλήθηκε».

«Εμείς μαγειρέψαμε την ψηφοφορία Ελευθερία, ή εσύ και ο Σπύρος δώσατε εμένα για να μείνετε άλλη μία εβδομάδα στο παιχνίδι;»

«Έλα τώρα να πουλήσεις τον αγώνα», λέει η Στέλλα, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και επιμένει ότι δεν έχει στήσει καμία ψηφοφορία.