MEDIA

Survivor All Star: Η Ελευθερία δεν θα κάνει Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο – Αλλαγές τη Μεγάλη Εβδομάδα

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Η Μεγάλη Εβδομάδα φέρνει αλλαγές στην προβολή του ριάλιτι επιβίωσης, την ώρα που οι τηλεθεατές είδαν την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας με τον πρώην φίλο του Κωνσταντίνο Βασάλο.

Παρά το γεγονός ότι παλαιότερα γελούσε με το χιούμορ του, πλέον φαίνεται να τον ενοχλεί.

Ο 49χρονος Αιγιώτης σε ένα από τα κιού του ανέφερε ότι δεν ανέχεται να τον αποκαλεί ο Βασάλος "κλόουν" ούτε για πλάκα.

«Η Σταυρούλα πήρε πρωτάθλημα ασχετοσύνης»

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος τις αποδόσεις των συμπαικτών του στο χθεσινό παιχνίδι γνώσεων.

Ειδικότερα, όσον αφορά την Σταυρούλα ανέφερε ότι «πήρε πρωτάθλημα ασχετοσύνης».

Μαρτίκας σε Μπάρτζη: «Τέτοιον πανεπιστήμονα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίαζε στην κάμερα τον λόγο που χάνουν συνέχεια και τις ψηφοφορίες στο Συμβούλιο κάνοντας λόγο για στρατηγική και όχι για λόγους αγωνιστικότητας.

«Μας βλέπει ο κόσμος να πεινάμε μας βλέπει στα χειρότερά μας δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας», είπε ο παίκτης των Μπλε. Μάλιστα ανέφερε ότι εκείνος και η Ελευθερία Ελευθερίου ψηφίστηκαν ως άλλοθι, ενώ ο Αγόρου με την Ανδρεάδου που δεν φέρνουν νίκες δεν έχουν ακόμα ψηφιστεί.

Μετά σε συζήτηση - κόντρα που είχε ο Μαρτίκας με τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη, θέλησε να του πει ότι τον ενόχλησε στα χθεσινά ματσαρίσματα.

«Επειδή νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα... μιλάς μόνιμα εσύ και αν εμείς πάρουμε από ένα λεπτό σφήνα είμαστε τυχεροί. Τέτοιο πανεπιστήμονα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στον Νίκο Μπάρτζη.

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Ελευθερία και Ρία

Διάσημοι και Μαχητές έφτασαν στο στίβο μάχης με σκοπό να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού.

Ο Γιώργος Λιανός όπως κάνει σε κάθε αγώνισμα θέλησε να ακούσει τους υποψηφίους πριν αρχίσει το παιχνίδι. Έτσι απηύθυνε τον λόγο στους υποψήφιους αυτής της εβδομάδας, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Ρία Κολοβού.

Η πιο θιγμένη από όλες ήταν η Ελευθερία η οποία θεωρεί ότι γίνονται ύπουλα πράγματα πίσω από τις πλάτες της και θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά της, λέγοντας ότι δεν μπορεί να το δεχτεί.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε ότι θέλει σήμερα να νικήσουν και να αφιερώσει τη νίκη του σε όσους τον στηρίζουν αλλά και στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς εξαιτίας της... Ελευθερίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σειρά του ευχήθηκε να κερδίσουν και να απολαύσουν όλοι οι Μαχητές το σημερινό γεύμα.

Ρία και Ελευθερία αρπάχτηκαν λίγο πριν το αγώνισμα: «Προφανώς έχει γίνει μαγείρεμα»

Η Ρία στο τέλος θέλησε να τοποθετηθεί για την υποψηφιότητά της καθώς η ίδια θεωρεί ότι δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά. «Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να πράττουμε δίκαια και μετά να μιλάμε για τους άλλους» είπε η Ρία ρίχνοντας τα βέλη της στη δεύτερη υποψήφια.

Τότε η Ελευθερία Ελευθερίου της απάντησε και την κατηγόρησε για μαγειρέματα αφού προτίμησε να ψηφίσει τον Μπάρτζη αντί για τον Μαρτίκα, ενώ λέει ότι ψηφίζει αγωνιστικά.

Ακόμα μία νίκη για τους Κόκκινους

Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι δύο ομάδες πάλεψαν για το έπαθλο φαγητού.

Η μάχη ήταν αμφίρροπη, όμως, και πάλι οι Κόκκινοι είναι αυτοί που θα πήραν τη νίκη και ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 5-0 απέναντι στους Μπλε.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, στράφηκε στο ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ρία Κολοβού.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε, μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.

Αλλάζουν οι μέρες προβολής τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 10 Απριλίου και ανάμεσα στα προγράμματα που αλλάζουν ημέρες προβολής είναι και το «Survivor All Star».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό μας», το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων (09/04), που θα δούμε την 1η ασυλία, την Μεγάλη Δευτέρα (2η ασυλία) και την Μεγάλη Τρίτη (αγώνισμα επάθλου).

Το «Survivor All Star» κάνει στη συνέχεια μια μικρή διακοπή λόγω Πάσχα, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα δε θα υπάρξει αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα και σιγά σιγά θα υπάρξει το πάρτι της ένωσης των ομάδων.