MEDIA

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Ο Τάκης Καραγκούνιας εκθέτει τον εαυτό του μόνος του»

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: «Ο Τάκης Καραγκούνιας εκθέτει τον εαυτό του μόνος του»
Η Εύη Σαλταφερίδου.
Glomex

 Survivor All Star: Επίθεση από την Εύη Σαλταφερίδου στον Τάκη Καραγκούνια.

H Εύη Σαλταφερίδου φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια, αφού βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

H παίκτρια μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στον Τάκη ο οποίος βγήκε στον «τάκο», τα έβαλε με τους συμπαίκτες του και μάλιστα, είπε κάποια πολύ... «βαριά» λόγια για εκείνους.

«Βγαίνοντας από το συμβούλιο, μίλησε άσχημα για αυτούς που τον ψήφισαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί είναι εκτός κάμερας, αλλά χρησιμοποίησε λόγια που εγώ θα ντρεπόμουν να τα χρησιμοποιήσω», δήλωσε.

«Είναι 50 χρονών άνθρωπος. Όποτε τον βολεύει, λέει "είμαι 50 χρονών και πρέπει να με σέβεστε" κι όποτε δεν τον βολεύει λέει "α, εγώ είμαι 50 χρονών, είμαι κουρασμένος, δεν αντέχω στην πίστα, έχω σκάσει". Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Ή θα παίζουμε και θα λες "είμαι 50 χρονών, δεν αντέχω και θα σέβεσαι όπως σε σέβονται" ή χαλάρωσε, σε ψήφισαν γιατί δεν αντέχεις, γιατί δεν είσαι καλός στην πίστα ή γιατί ο χαρακτήρας σου δεν είναι καλός απέναντι στους συμπαίκτες σου. Ο κόσμος θα αποφασίσει», συμπλήρωσε.

«Θεωρώ ότι οι κακοί χαρακτήρες δεν πρέπει να κρύβονται, γιατί ξέρω ότι μερικοί συμπαίκτες μου στη συγκεκριμένη φάση, ίσως βλέπουν κάποια πράγματα και λένε "έλα μωρέ, ας μην πούμε αυτό, ας μην πούμε εκείνο, ας μην τον εκθέσουμε". Μα δεν τον εκθέτουμε εμείς, μόνος του εκθέτει τον εαυτό του, γιατί θα μιλήσει άσχημα ή γιατί θα φωνάξει χωρίς λόγο», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Καραγκούνιας: «Έχει γίνει ένα έγκλημα, είναι άδικο να με βγάζουν υποψήφιο»

Survivor All Star - Αφροδίτη Σκαφίδα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Survivor All Star - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Τάκης με έκανε να αισθανθώ χάλια για μια ψήφο»