MEDIA

Με ποιες εκπομπές θα κάνουμε Ανάσταση στη μικρή οθόνη

Με ποιες εκπομπές θα κάνουμε Ανάσταση στη μικρή οθόνη
Pexels

Η TV με ειδικές εκπομπές θα κρατήσει συντροφιά το βράδυ της Ανάστασης

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ανάσταση έχει ξεκινήσει και τα στελέχη των καναλιών έχουν διαμορφώσει ειδικά τον προγραμματισμό τους. Μάλιστα, κάποιοι σταθμοί έχουν βάλει στη φαρέτρα τους σόου και μουσικές εκπομπές για να κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές.

Το Μεγάλο Σάββατο στο MEGA μπορεί να κυριαρχούν σειρές και ταινίες, όμως στις 22.00 τη σκυτάλη παίρνει η εκπομπή «Ανάσταση στο σπίτι με το MEGA». Με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με εκλεκτούς καλεσμένους και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές. Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές και να κρατήσουν μία όμορφη παρέα στα οικογενειακά τραπέζια.

Οι δύο ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους επί σκηνής και ταξιδεύουν μελωδικά το κοινό, από την κατάνυξη στην ψυχική ανάταση της Ανάστασης. Στη σκηνή θα ανέβει και ο Βασίλης Σαλέας. Στις 23.50 θα γίνει σύνδεση με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως. Λίγο μετά την Ανάσταση, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το Σαββατόβραδό μας σε μια μαγική γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές. Δίπλα τους θα βρεθούν καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής: Ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το νησιώτικό της ρεπερτόριο, η Γωγώ Τσαμπά με τραγούδια σφραγισμένα από την παράδοση και με άρωμα Πόντου, ο Αλέξης Παρχαρίδης. Μαζί τους ο ταλαντούχος Χάρης Μακρής. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα πάρουν μέρος: η Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στο OPEN, στις 22.45, θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπάση. Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. Γνωστοί καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.

Η δημόσια τηλεόραση ξεχωρίζει γιατί το Μεγάλο Σάββατο από το πρωί μέχρι το βράδυ έχει διαμορφώσει ειδικά το πρόγραμμά της. Το «Δύο στη 1», το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, στις 13.00, μέσα από πλούσια ρεπορτάζ, μας ταξιδεύει στην πασχαλινή Κέρκυρα και στο Ναύπλιο. Στις 19.00 θα βγει στον αέρα το εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Πες τη λέξη».

Ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» τους Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκο Γιαλελή, Βέρα Μακρομαρίδου και Αλεξάνδρο Δαβιλά. Στις 23.50 θα μεταδοθεί η ακολουθία της Αναστάσεως, απευθείας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στις 00.10 μουσικό εορταστικό πρόγραμμα με τίτλο «Θα πεις κι ένα τραγούδι». Η Χριστίνα Βίδου, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος αφήνουν για λίγο την επικαιρότητα και μας προσκαλούν το σε ένα ξεχωριστό δίωρο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, μουσική, τραγούδι και χορό.

Η Μαριώ, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ασπασία Στρατηγού, η Ρία Ελληνίδου, αλλά και ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Χρήστος Νικολόπουλος, ξεσηκώνουν τους τηλεθεατές με αγαπημένα τραγούδια. Στην παρέα τους και οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα, Τζένη Θεωνά, Δημήτρης Κίτσος, Δημήτρης Γεροδήμος, όπως και οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της δημόσιας τηλεόρασης Λία Χριστάρα, Αλεξάνδρα Δουβαρά, Γιάννης Μούτσιος, Κώστας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Τζένη Μελιτά, Μαρία Κοζάκου, Χρύσα Παπασταύρου, Έλενα Μπουζαλά, Αθηνά Καμπάκογλου, θα μοιραστούν πασχαλινές αναμνήσεις και, φυσικά, θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν εξαιρετικά και στο τραγούδι.

Σχετικές ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: 4 εξελίξεις που οι τηλεθεατές δεν περιμένουν

Survivor All Star: Νέα «καρφιά» Αναγνωστόπουλου - «Να μας βγάλουν τη ρήτρα να τα πούμε όλα»

Survivor All Star: Κίνηση ματ από Ατζούν για να μειωθούν οι κλοπές - Πότε ξεκινάει τα μεγάλα έπαθλα