MEDIA

Πάνος Δημάκης: Ο λόγος που διάλεξε το ψευδώνυμο «Γεράκι» στο Chase

Πάνος Δημάκης: Ο λόγος που διάλεξε το ψευδώνυμο «Γεράκι» στο Chase

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε το ψευδώνυμό του αποκάλυψε το «Γεράκι» του τηλεπαιχνιδιού The Chase, κατά κόσμον Πάνος Δημάκης. 

Για το τηλεπαιχνίδι Chase αλλά και τον δικό του ρόλο σε αυτό μίλησε ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς «Γεράκι». Μιλώντας στη Real Life μιλά για το αν έχει αλλάξει η ζωή του μετά την τηλεόραση αλλά και πως επέλεξε το ψευδώνυμο που τον ακολουθεί στο τηλεπαιχνίδι.

Για το ψευδώνυμό του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν βρισκόμουν στα μέσα της διαδικασίας επιλογής, σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να τους προτείνω κάτι εγώ. Σκέφτοκα ένα ζώο που είναι εύστροφο, γρήγορο και αρπακτικό που του αρέσει ο ανταγωνισμός και όχι αναγκαστικά η νίκη. Επίσης, μου άρεσε πολύ, γιατί δεν έχει την υπεροψία του αρπακτικού. Τους είπα αστειευόμενος πως η μύτη του μοιάζει με την γαμψή μου μύτη».

Όσο για το αν έχει αλλάξει η ζωή του μετά την τηλεόραση, σημειώνει: «Αν με ρωτάγατε μέχρι πριν από δύο μήνες, θα σας έλεγα καθόλου. Τώρα όμως που κάνω τις παρουσιάσεις για το δεύτερο μου βιβλίο που κυκλοφόρησε θα σας απαντήσω πως έχει επηρεαστεί. Όλο αυτό το βλέπω, με έναν παιδικό ενθουσιασμό. Το βιώνω σαν μικρό παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος».