MEDIA

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι»
GLOMEX

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου, που απασχόλησε πολύ με την παρουσία της στο Survivor All Star, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στην παραλία και τη σχέση της με τον Μάριο και τους παίκτες.

«Δεν με ενόχλησε που έφυγα γιατί δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να κακολογώ και να λασπολογώ. Ο Στάθης δεν έφυγε για κάτι που είπα εγώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών του Survivor είναι ψεύτες», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια. Δήλωσε μάλιστα «Ο Στάθης δεν έφυγε εξαιτίας μου, του είπα απλά “δεν έχεις χαιρετίσματα”. Δεν μου είχε πει η Αλεξάνδρα να πω κάτι στον Στάθη».

Σχετικά με τον Μαρτίκα και τα όσα έγιναν ανάμεσά τους η πρώην παίκτρια εξήγησε «Ο Μαρτίκας βγήκε και έκανε ριάλιτι στις πλάτες μου. Εγώ δεν είχα σκοπό να ρίξω την ψυχολογία του Στάθη. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά που λέει ο Μπάρτζης», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα υποστήριξε τελικά τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι δέχεται μεγάλο και άδικο πόλεμο.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και τις κρυφές συναντήσεις. «Ο Μάριος πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά. Θα ήθελα να δω στον τελικό τον Μπάρτζη. Έχω βάλει τελεία στη σχέση μου με τον Μάριο», είπε η τραγουδίστρια ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι «Δεν κρύψαμε ποτέ τις συναντήσεις μας με τον Μάριο μέσα στο παιχνίδι».