MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να γίνει Fame Story - «Είμαι μέσα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απαντάει στο ενδεχόμενο να γίνει Fame Story - «Είμαι μέσα»
GLOMEX

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει για το τηλεοπτικό του μέλλον και το ενδεχόμενο να γίνει ξανά το Fame Story

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την Ελένη Τσολάκη, αναφέρθηκε στην περίπτωση να συμμετάσχει στο Fame Story και δήλωσε ότι βλέπει Survivor.

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου για του χρόνου. παρόλο που είμαι λαλίστατος, δεν έχω μιλήσει καθόλου! Όχι, δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και τι θα συμβεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει, έχω να δω τον Νίκο Κοκλώνη που είναι καθ’ ύλην αρμόδιος πριν από την αρρώστια μου. Έκτοτε τον έχω δει αποσπασματικά στο στιλ «φιλιά, φιλιά», «αγάπη μου, αγάπη μου». Σε αυτό το επίπεδο. Όχι να κάνουμε όμως κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι, τι θα συμβεί του χρόνου, αν θα συνεχίσουμε, πως θα συνεχίσουμε, με τι τρόπο θα συνεχίσουμε… Ένα είναι σίγουρο ότι ο αγώνας συνεχίζεται», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν ζω εποχή διλημμάτων και ούτε θα απαντώ σε υποθετικά ψευδεπίγραφα διλήμματα. Μπορεί του χρόνου να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Fame Story, μπορεί και όχι. Ότι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτά. Θα συζητήσω με τους όρους, που δεν είναι ποτέ οικονομικοί αλλά πάντα είναι δημιουργικοί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δηλαδή αν είναι να γίνει ένα σωστό, υγιές Fame Story με την σωστή συνταγή του ριάλιτι και πολύ σωστό διαγωνιστικό, είμαι μέσα. Αν είναι όμως να γίνει ένα από αυτά που δείχνουν την κοινωνία με παραμορφωτικό φακό, δεν είμαι υπέρ του παραμορφωτικού φακού» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.