MEDIA

Survivor All Star: Η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση - Ο εκνευρισμός και τα «καρφιά» των παικτών

Survivor All Star: Η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση - Ο εκνευρισμός και τα «καρφιά» των παικτών

Το επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εκφράζει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες παρόλο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ.

«Kλείδωσε» η τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star γι αυτή την εβδομάδα, οι Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται στον τάκο.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Τρίτη (30/5) ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εκφράζει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες παρόλο που προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ.

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες;», αναρωτήθηκε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο της Δευτέρας.

Μια από τις τρεις ψήφους που πήρε ο Βασάλος ήταν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, τονίζοντας πως ψήφισε βάσει της ανάγκης της να στηρίξει τις γυναίκες του παιχνιδιού, δηλαδή την Μελίνα.

Εκνευρισμένος ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο 49χρονος μισθοφόρος άφησε την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη και έπιασε τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο είχαν έναν καυγά κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στον στίβο μάχης που συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Ο Τάκης αποκάλεσε «Ιούδα» τον Ηλία κάνοντας μάλιστα αναφορά στον Ηλία Γκότση ο οποίος έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. «Δεν σε βλέπω καν. Από εδώ και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης» απείλησε ο Αιγιώτης παίκτης.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να δώσει απαντήσεις για τα «καρφιά» του Τάκη σχετικά με τον Ηλία Γκότση.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος κι ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός. Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας έπιασε κατευθείαν γεγονότα από τρεις μήνες πριν και είπε ότι ουσιαστικά πρόδωσα τον φίλο μου, τον Ηλία Γκότση για να με κάνει να νιώσω άσχημα…» ανέφερε αρχικά ο Ηλίας.

«Η παραγωγή το έψαξε και το έλυσε κι εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον τον ενοχλεί τον Τάκη. Στον αγώνα θα πάω πιο πεισμωμένος. Χθες πήγα με χαμόγελο κι αυτό φάνηκε στον στίβο. Σήμερα δεν πάω τόσο με χαμόγελο γιατί έχει καταφέρει να με επηρεάσει. Θα βάλω τις ασπίδες μου, θα πάω με πείσμα και θα κερδίσω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής για τα σχόλια που άκουσε.

Σχετικές ειδήσεις

Κώστας Κοκκινάκης: Κοίταζα σαν ανώμαλος ματάκιας, ιδρώνω ακόμη από ντροπή

Survivor All Star: Μπλε πάρτι στον αγώνα ασυλίας – Ανεξέλεγκτος πλέον ο Καραγκούνιας

Survivor All Star: Με την πλάτη στον τοίχο οι Κόκκινοι – Προς αποχώρηση τρεις παίκτες