MEDIA

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα Μπάρτζη φέρνει νέες εντάσεις - Το μεγάλο έπαθλο

Survivor All Star: Η υποψηφιότητα Μπάρτζη φέρνει νέες εντάσεις - Το μεγάλο έπαθλο

Survivor All Star: Στα πηγαδάκια των Μπλε η συζήτηση επικεντρώνεται στην ψηφοφορία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να υπερασπίζεται τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας μάλιστα ότι ο Μάριος δεν έπρεπε να τον ψηφίσει

 

Συνεχίζονται οι κόντρες και τα «καρφιά» μεταξύ των παικτών και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star στη σκιά της ψηφοφορίας για αποχώρηση από τις δύο ομάδες.

Ο Νίκος Μπάρτζης αμφισβητεί πως ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του ειναι στρατηγική κίνηση, όπως και του Γιώργου Ασημακόπουλου, καθώς λέει πως οι υπόλοιποι παίκτες θέλουν να σπάσουν τη δυάδα Νίκου - Γιώργου.

Στα πηγαδάκια των Μπλε η συζήτηση επικεντρώνεται στην ψηφοφορία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να υπερασπίζεται τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας μάλιστα ότι ο Μάριος δεν έπρεπε να τον ψηφίσει.

«Έχω απογοητευθεί από τον Μάριο», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο στρατόπεδο των Κόκκινων πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο παίκτης εκείνος που ενδέχεται να βρεθεί εκτός παραλίας μετά το αποψινό συμβούλιο, εμφανίζεται όμως πιο ψύχραιμος, ενώ και εκείνος σχολιάζει την κίνηση του Μάριου να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη και όχι την Στέλλα.

Ο Μάριος Πρίαμος πάντως υπερασπιζομενος τη θέση και την επιλογή του αφήνει αιχμές για τον Μπάρτζη, λέγοντας πως «Δεν μπορεί να θυματοποιείται κανείς, είναι άκομψο».

Την ίδια ώρα, οι δύο ομάδες καλούνται να αγωνιστούν για ένα σούπερ έπαθλο, καθώς τη νικήτρια ομάδα περιμένει ταξίδι στην Πούντα Κάνα αλλά και ιππασία και ένα δείπνο... ανάμεσα στα αστέρια.