MEDIA

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 22 εβδομάδες

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 22 εβδομάδες

Survivor All Star: Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές ρου ριάλιτι επιβίωσης είδαν έναν παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι...

Μάχη για να παραμείνουν στο Survivor All Star έδωσαν οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς βρέθηκαν στον τάκο μετά από ψηφοφορία τόσο της κόκκινης όσο και της μπλε ομάδας.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από Survivor All Star, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους Μπλε να μετράνε ακόμα μία απώλεια.

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην - πλέον - παίκτης του Survivor All Star.

Με την αποχώρησή του από το Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης καθώς αφού μπήκε από την έναρξη του ριάλιτι και έκατσε στο νησί 22 εβδομάδες. Έτσι, φεύγει με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.