MEDIA

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου ψάχνοντας τα δικά μου όρια»

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου ψάχνοντας τα δικά μου όρια»
instagram

Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν περνούσε κρίσεις πανικού για πράγματα τα οποία επιθυμούσε να κάνει

Η Φελίσια Τσαλαπάτη αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που είχε στο παρελθόν με αφορμή δηλώσεις της Αθηνά Οικονομάκου η οποία αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία.

«Εγώ την καταλαβαίνω απόλυτα σε ό,τι είπε, γιατί κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου ψάχνοντας τα δικά μου όρια. Είχα δει ότι παθαίνω κρίσεις πανικού με πράγματα τα οποία επιθυμούσα», ανέφερε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Προσπαθούσα να ονειρευτώ, έλεγα «μακάρι να μου κάτσει αυτή η δουλειά» και μετά αγχωνόμουν και έλεγα: μακάρι να μην χτυπήσει το τηλέφωνό μου, γιατί θα πρέπει να το κάνω και δεν θα αντέξω, δεν είμαι έτοιμη για αυτό».

Μάλιστα ανέφερε ότι συμβουλεύτηκε ψυχίατρο όταν πριν από λίγα χρόνια της προέκυψαν οι πρώτες της δουλειές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

«Οπότε και το Survivor και το J2US ήταν δύο πράγματα που ήθελα να κάνω, για να φύγουν από πάνω μου και να πω ότι τα έκανα. Στο πρώτο και στο δεύτερο live του J2US έτρεμα και λέω στον Τριαντάφυλλο: έτσι είμαι».

«Έχει φύγει το ταμπού με την ψυχοθεραπεία, εκεί πηγαίνεις για να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι πράγματα που έρχονται στη ζωή σου. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεν μπορείς να χαρείς με τις κρίσεις πανικού. Μπορεί να σου ‘ρθει κάτι που να το επιθυμούσες μια ζωή, να ήταν όνειρο για σένα και δεν μπορείς να το χαρείς. Βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ενώ το επιζητούσες, μοχθούσες για αυτό», είπε στο τέλος η Φελίσια Τσαλαπάτη.