MEDIA

Switch: Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά

Switch: Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ με την Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά θα έχει διπλό ρόλο στην τηλεόραση αφού εκτός από τον Σασμό θα είναι παρουσιάστρια στο νέο τηλεοπτικό παιχνίδι της ΕΡΤ, το Switch

Από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:15 η Ευγενία Σαμαρά θα παρουσιάζει το Switch, το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι γνώσεων. Ένα παιχνίδι όπου δεν θα υπάρχει βαθμολογία αλλά οι παίκτες θα συναγωνίζονται μια ολόκληρη εβδομάδα για το έπαθλο.

Η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «Switch», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία πριν την εμφάνισή της στον Σασμό θα βρίσκεται στην ΕΡΤ σε νέο ρόλο και διαφορετικό.

Η Ευγενία Σαμαρά θα βοηθάει τους παίκτες να κερδίσουν το έπαθλο και δεν θα τους βάζει εμπόδια. Θα τους κάνει όλους μια μεγάλη και κεφάτη παρέα που κάθε εβδομάδα θα παίζουν, θα γνωρίζονται, θα αποκτούν οικειότητα, θα γίνονται φίλοι και θα δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Αν οι παίκτες αποτύχουν σε ένα επεισόδιο, στα επόμενα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν.

Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Από τους Ράδιο Αρβύλα στον Σασμό

Να σημειωθεί ότι η Ευγενία Σαμαρά έχει κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στην ελληνική TV. Το 2008, πέρασε από δοκιμαστικό για την σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που έψαχνε δύο γυναίκες συμπαρουσιάστριες. Τελικά επιλέχθηκε για μία από τις δύο θέσεις. Εκεί, παρουσίαζε βίντεο που στέλναν οι τηλεθεατές και άλλοτε συμμετείχε στο σατιρικό μέρος της εκπομπής. Αποχώρησε το 2013 για να δοκιμαστεί στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Εκδρομή», της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2013 στη Νάουσα. Την αμέσως επόμενη σεζόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά «9 Μήνες». Ακολούθησε η καθημερινή κωμική σειρά «Παρθένα Ζωή», που αποτέλεσε την μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα της σειράς «Jane the Virgin».

Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο Έχω Εσένα» ενώ ακολούθησε η δραματική σειρά του ALPHA, «Έρωτας Μετά». Το 2021, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για να έρθει στη ζωή της ο «Σασμός».