MEDIA

Ξεκίνησαν οι πρωινές εκπομπές – Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Ξεκίνησαν οι πρωινές εκπομπές – Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Οι φετινές πρεμιέρες βρήκαν τους οικοδεσπότες «κουμπωμένους» λόγω της κατάστασης στη χώρα μας

Από το πρωί, η μία εκπομπή μετά την άλλη βγαίνει στον αέρα με τις πρεμιέρες να τραβούν το ενδιαφέρον. Με διαφορετική διάθεση από αυτή που έχουμε συνηθίσει τους παρουσιαστές στις πρώτες επίσημες, θέλησαν να διευκρινίσουν το πώς νιώθουν λόγω της κατάστασης στη χώρα μας.

Στις 07.45, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα με το «Happy Day». «Καλημέρα γλυκιά σε όλα τα σπίτια. Από το νοτιότερο στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδας. Συνήθως έχουμε έναν ενθουσιασμό, μία προσμονή και μεγάλη χαρά που θα σας συναντήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός κάπου μέσα στην καρδιά γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων των μηνών με τα συνεχή γεγονότα που μας έχουν στενοχωρήσει… Η σκέψη μας και η καρδιά μας τις τελευταίες ημέρες, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο», είπε η Σταματίνα.

Πρεμιέρα έκαναν όμως και η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, στο «Breakfast@Star», για δεύτερη σεζόν. «Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη», είπε η Ελένη Χατζίδου. Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται… Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο ξεγνοιασιάς».

Στις 09.50, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν ποδαρικό για τη σεζόν. «Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν, ότι ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά που ξεκινούν στο σχολείο, να πούμε καλή τηλεοπτική σεζόν γιατί οι περισσότερες εκπομπές ξεκινούν σήμερα. Τι να πω τώρα; Τι να κάνω; Προγραμματικές δηλώσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και καλημέρισε τους συνεργάτες του, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Στον ALPHA, στις 10.00, πρεμιέρα έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Super Κατερίνα». «Την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά».

«Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν υποδέχθηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκείνος απάντησε: «Η άρνηση του Λιάγκα»