MEDIA

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Διαγωνιζόμενη «ζάλισε» το πλατό με το οριεντάλ της

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Διαγωνιζόμενη «ζάλισε» το πλατό με το οριεντάλ της

Η πρώτη παίκτρια στο νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ έκλεψε τις εντυπώσεις

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου το νέο παιχνίδι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό και υποσχέθηκαν ότι θα δοκιμάσουν τις καλύτερες μαγειρικές όλοι παρέα.

Στην πρώτη μονομαχία, συμμετείχε η Τζωρτζίνα μαζί με την μητέρα της. Η διαγωνιζόμενη ασχολείται με το pole dancing ενώ χορεύει και oriental.

«Θέλω να χαλαρώσεις κι άλλο! Σε είδα πως πήγες να λιποθυμήσεις μόλις σου έδωσε τον χρόνο ο Έκτορας. Νομίζω πως υπάρχει ένας τρόπος, να ακούσουμε λίγη μουσική» της είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Έτσι η Τζωρτζίνα για να χαλαρώσει ξεκίνησε να χορεύει τσιφτετέλι προσφέροντας ένα θεαματικό χορό στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ στο τέλος χάρισε και ένα... σπαγγάτο κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Το καλωσόρισμα του Μάρκου Σεφερλή και του Έκτορα Μποτρίνι

«Φίλες και φίλοι γεια σας! Καλώς ήρθατε στη μεγαλύτερη μαγειρική αναμέτρηση της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα έχετε αναρωτηθεί τι μαγειρεύουμε όλον αυτόν τον καιρό εδώ στον ΣΚΑΪ. Θα σας πω την αλήθεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μαγειρέψει τίποτα! Από σήμερα όμως θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε γιατί από σήμερα, εδώ στον ΣΚΑΪ, σκάει μύτη η εκπομπή “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Unlimited Edition”. Αυτό σημαίνει ότι εσύ, που μας βλέπεις τώρα από το σπίτι, μπορείς να πάρεις τη μαμά σου ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο νομίζεις ότι το έχει με την μαγειρική, να έρθετε εδώ και να κερδίσετε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα ο Μάρκος Σεφερλής καλωσόρισε τον Έκτορα Μποτρίνι και οι δυο τους υποδέχτηκαν τα πρώτα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν για το καλύτερο πιάτο.

«Θέλω το πιάτο να είναι απλό, νόστιμο και να έχει γεύση. Δεν με ενδιαφέρουν οι εικόνες και οι γαρνιτούρες. Θέλω το πιάτο, όπως θα ήταν και στο σπίτι μας. Ένα πιάτο που είναι πεντανόστιμο, όπως αυτό που τρώγαμε από την μάνα μας», ανέφερε ο γνωστός σεφ και προχώρησαν στη ροή του προγράμματος.