MEDIA

Τηλεθέαση: Τι δείχνουν τα νούμερα της δεύτερης μέρας – Κυνηγητό για την πρωτιά στην πρωινή ζώνη

Τηλεθέαση: Τι δείχνουν τα νούμερα της δεύτερης μέρας – Κυνηγητό για την πρωτιά στην πρωινή ζώνη

Οι κεντρικοί παρουσιαστές τρέχουν και δεν φτάνουν… για να ανεβάσουν ποσοστά

Δεύτερη μέρα στην τηλεοπτική αρένα ήταν η 12η Σεπτεμβρίου για τους παρουσιαστές των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρό, οι οικοδεσπότες και οι βασικές ομάδες προσπαθούν να «τρέξουν» για αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις που θα φέρουν νούμερα καθώς ακόμη το κοινό μοιράζεται και τα στελέχη είναι συγκρατημένα.

Χθες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σημείωσε 15,1% στο σύνολο και 9,5% στο δυναμικό κοινό. Η «Super Κατερίνα» του ALPHA κέρδισε το 13% του συνόλου και το 15,9% των τηλεθεατών 18-54. Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποτυπώνεται, μοιράζονται την πρώτη θέση με τη μάχη τους να συνεχίζεται.

Η δεύτερη μέρα βρήκε τη Φαίη Σκορδά με καλύτερα ποσοστά, ειδικά στο δυναμικό κοινό. Το «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ έκανε 7,6% στο σύνολο, όμως στο δυναμικό κοινό «χτύπησε» διψήφιο κάνοντας 10,7%.

Στην πρωινή ζώνη δυναμικά έχουν επιστρέψει οι Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου. Το «Breakfast@STAR» έκανε 7,8% στο σύνολο και 13% στους τηλεθεατές 18-54 τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού και αποδεικνύοντας ότι η ξεκάθαρη κατεύθυνσή τους στην ψυχαγωγία τούς κάνει καλό!

Η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Πρωίαν σε είδον», περιορίστηκε στο 4,3% και στο 6,4% αντίστοιχα έχοντας να ανταγωνιστεί όλους τους προαναφερθέντες.

Όσον αφορά στην πολύ πρωινή ζώνη; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» έκανε 13,1% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ το μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα Mega» 19,9% και 13,1% αντίστοιχα. Το «Καλημέρα Ελλάδα» κράτησε παρέα στο 15,5% του συνόλου και στο 14,9% του δυναμικού κοινού και το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ στο 17,3% και στο 13,1% αντίστοιχα.