MEDIA

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την εμφάνιση στην Παναγία της Τήνου: «Ήταν όλα τα ρούχα μου άπλυτα »

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την εμφάνιση στην Παναγία της Τήνου: «Ήταν όλα τα ρούχα μου άπλυτα »

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντάει στα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της στην Παναγία της Τήνου

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν καλεσμένοι την Πέμπτη 14/9 στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μεταξύ άλλων απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την εμφάνισή της στην Παναγιά της Τήνου.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Fay’s Time με την Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Πέμπτης. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τη φωτογραφία που δημοσίευσε από την εκκλησία της Τήνου.

«Βαφτίστηκα εκεί. Πήγαμε εκεί τέλη Αυγούστου καθαρά για την εκκλησία να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία όχι για να μας πούνε μπράβο. Απλά το Instagram είναι ένα μέσο που ανεβάζεις στους followers σου την καθημερινότητά σου. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία και επειδή φαινόταν από το μπλουζάκι μου η κοιλίτσα μου, είχα σχόλια ότι πως πας έτσι στην εκκλησία. Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν καθόλου. Νομίζω ότι όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Αν φορούσα ένα πουκάμισο ή ένα μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή. Ξέρω τι είμαι» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Ήταν όλα άπλυτα τα ρούχα μου και δεν θα δικαιολογηθώ για αυτό γιατί ήμασταν ένα μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πάντα κακά σχόλια» απάντησε στη συνέχεια.