MEDIA

Fame Story: Η κριτική επιτροπή, οι coaches και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Fame Story: Η κριτική επιτροπή, οι coaches και η ημερομηνία της πρεμιέρας
GLOMEX

Το Fame Story είναι από τα προγράμματα που θα απασχολήσει

Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, ανοίγει ξανά τις πόρτες της! Το «Fame Story», ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το STAR με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός έρχεται, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών. Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show! Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024! Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Τα Live Shows θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ στην κριτική επιτροπή θα καθίσουν Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται καθημερινά, ενώ το live θα βγαίνει στον αέρα ή Παρασκευή ή Σαββατοκύριακο. Οι έως τώρα επιβεβαιωμένοι coaches είναι οι Μαρία Σολωμού και ο Fipster.

Νίνο, Κώστας Καραφώτης και Μάρω Λύτρα, σύμφωνα με την εκπομπή «Fay’s Time» θα έχουν μόνιμο ρόλο στην ακαδημία ενώ η Ηρώ φαίνεται ότι θα είναι η διευθύντρια της σχολής.