MEDIA

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Έλεγα τα κάλαντα στους οίκους ανοχής όπως τα έλεγα στην πολυκατοικία»

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Έλεγα τα κάλαντα στους οίκους ανοχής όπως τα έλεγα στην πολυκατοικία»
GLOMEX

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος μίλησε για τα βιώματα που είχε ως παιδί, που μεγάλωσε στην Πλατεία Βικτωρίας.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.

«Ήμουν ένα παιδί που μεγάλωνε στο κέντρο της Αθήνας άρα το οποιοδήποτε παιδί που μεγαλώνει στο κέντρο της Αθήνας είναι λίγο πιο μεγαλωμένο από ένα παιδί στην επαρχία, σε μια πιο προστατευμένη περιοχή. Δηλαδή εγώ έβλεπα πράγματα στην παιδική μου ηλικία που ένα άλλο παιδί μπορεί να μην τα έβλεπε γιατί ζούσα στην πλατεία Βικτωρίας. Δηλαδή για να πάω στο σχολείο περνούσα την οδό Φυλής με όλα τους οίκους ανοχής, ξεκινάς βλέποντας σκληρές εικόνες», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Σαν παιδί βέβαια το εισέπραττα απόλυτα φυσιολογικά. Δηλαδή έλεγα τα κάλαντα στους οίκους ανοχής κανονικά όπως τα έλεγα και στην πολυκατοικία. Ήμουν πάντα περίεργος. Δηλαδή η περιέργεια με ωθούσε στο να γνωρίσω πράγματα και μου ήταν φυσιολογικό, μέρος της καθημερινότητας μου», πρόσθεσε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

«Δεν είχα πολλούς περιορισμούς, είχα αρκετή ελευθερία και μου είχαν και μια εμπιστοσύνη οι γονείς μου. Ήμουν ένα παιδί που, ενώ με ενδιέφερε το διαφορετικό, είχα ένα όριο. Δηλαδή πάντα και στη ζωή μου μπορώ να κρατήσω τα όρια αλλά με ενδιαφέρει και να γνωρίσω το διαφορετικό, πάντα με ελκύει το διαφορετικό», ανέφερε στο τέλος της διήγησης των παιδικών του χρόνων.