MEDIA

Ποιες εκπομπές περιμένουμε ακόμη – Από τους «Ράδιο Αρβύλα» στο «Φως στο Τούνελ»

Ποιες εκπομπές περιμένουμε ακόμη – Από τους «Ράδιο Αρβύλα» στο «Φως στο Τούνελ»

Η σεζόν ξεκίνησε, όμως υπάρχουν εκπομπές που ακόμη ετοιμάζονται

Το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού των καναλιών έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιες ηχηρές απουσίες! Μερικές από τις εκπομπές που έχουν συζητηθεί και σχολιαστεί, δεν έχουν κάνει ακόμη πρώτη επίσημη και το κοινό τις αναμένει.

Δύο από αυτές οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη είθισται να βγαίνουν αρκετά αργότερα από τους υπόλοιπους στην τηλεοπτική αρένα. Έτσι και φέτος, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα ανυπομονησίας και το μόνο βέβαιο είναι ότι ετοιμάζουν στήλες και βίντεο με καυστικό σχολιασμό για τα όσα συμβαίνουν. Με την πρώτη επίσημη ακόμη να μην έχει κλειδώσει, το επικρατέστερο σενάριο είναι να βγουν στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Για το «Φως στο Τούνελ» μπορεί να βγήκε επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η πρεμιέρα της 13ης Οκτωβρίου αναβλήθηκε. Προγραμματισμού και τεχνικών θεμάτων….επιτρέποντος, η Αγγελική Νικολούλη θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές την Παρασκευή 20/10 στις 23.20. Στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου-ερευνήτριας, μπαίνουν για 29η τηλεοπτική σεζόν, υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη, θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Στο μέτωπο του STAR, η Ζήνα Κουτσελίνη και η ομάδα της ετοιμάζονται πυρετωδώς. Η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ θα κάνει πρεμιέρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου με ένα late night πρότζεκτ που θα έχει κοινωνικό περιεχόμενο με έντονα τα στοιχεία του αστυνομικού και δικαστικού ρεπορτάζ. Αν και ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί, στα γραφεία της Κάτω Κηφισιάς οι συναντήσεις και οι συσκέψεις δεν σταματούν.

To μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στο OPEN. Η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», που θα βγαίνει στον αέρα κάθε μεσημέρι, συζητήθηκε ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες λόγω του Δημήτρη Αλεξάνδρου και των δηλώσεών του. Μέχρι αυτή τη στιγμή το μοντέλο αναμένεται να βρίσκεται στην ομάδα μαζί με την Άννα Ζηρδέλη και τον Αντώνη Παπαηλία, όμως η πρώτη επίσημη ακόμη δεν έχει οριστεί. Όπως όλα δείχνουν, θα βγει στον αέρα είτε στις 16 είτε στις 23 Οκτωβρίου αλλά οι τελικές αποφάσεις για όλα τα παραπάνω αναμένονται άμεσα.

Όσον αφορά στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η Ναταλί Κάκκαβα με το σχήμα Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη «κλειδώνουν» ενώ στο team θα βρίσκεται και ο Φοίβος Παπαδάκης. Τις επόμενες ημέρες θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές και περισσότερες λεπτομέρειες.

Τη λίστα με τις νέες εκπομπές του OPEN ολοκληρώνει το πρότζεκτ της Αννίτας Πάνια, που θα προβάλλεται κάθε απόγευμα και θα θυμίζει τα «καλτ» «Παρατράγουδα». Η πρεμιέρα δεν θα γίνει πριν τα τέλη του Οκτωβρίου και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.