MEDIA

Τηλεθέαση: Το STAR παίρνει τη ρεβάνς με τη νέα σειρά «Στα σύνορα»

Τηλεθέαση: Το STAR παίρνει τη ρεβάνς με τη νέα σειρά «Στα σύνορα»

Η νέα σειρά «Στα σύνορα» έκανε ποδαρικό με το δεξί στους πίνακες της Nielsen

Ο ανταγωνισμός πρωταγωνιστεί, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ειδικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Η μία σειρά μετά την άλλη βγαίνει στον αέρα, μοιράζοντας ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης.

Το βράδυ της Κυριακής, μία ακόμη ενδιαφέρουσα άφιξη προσγειώθηκε στην prime time για να αποδείξει ότι το κοινό έχει ανάγκη από γέλιο και κωμωδίες. Έτσι, η νέα παραγωγή του STAR με τίτλο «Στα σύνορα» έστειλε ψηλά το κανάλι της Κηφισιάς. Τα στελέχη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο εν λόγω σενάριο και τώρα δικαιώνονται.

Η σειρά σημείωσε 20,1% στο σύνολο και 18,9% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Την ίδια ώρα «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA έκανε 23,5% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» -που πήρε το lead in- κράτησε παρέα στο 23,7% του συνόλου και στο 17,2% των τηλεθεατών 18-54.

Η σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έκανε 13,1% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Formula1 στον ΑΝΤ1 8,2% και 10,9%.

Να σημειωθεί ότι η νέα σειρά του STAR θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 21.00. Στα επόμενα επεισόδια, ο Περικλής παρατηρεί ότι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ιωάννα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια έλξη και προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση. Ζητάει από τον Ηρακλή να εκμεταλλευθεί τη συμπάθειά της, προκειμένου να της αποσπάσει πληροφορίες για τις εμπορικές συναλλαγές της γιαγιάς της.

Ταυτόχρονα, η Γιαννούλα θεωρεί πως η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και αποκαλύπτει στην Ιωάννα τις παράνομες επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εκείνη μένει εμβρόντητη και σκέφτεται να φύγει και πάλι από το χωριό. Την ίδια ώρα, η Καίτη καλοβλέπει και ενθαρρύνει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στην Ιωάννα και στον γιο της Στέφανο, εποφθαλμιώντας την επιχείρηση του λαθρεμπορίου και επιδιώκοντας να περάσει στα χέρια της ίδιας. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί μια μεγάλη έκπληξη: ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο Ντίνος συνεργάζεται κρυφά με την αστυνομία και το μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Η Γιαννούλα, μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο, αναγκάζεται να πάρει μία επώδυνη απόφαση, που θα τους αναστατώσει όλους.