MEDIA

Αλλάζει το σκηνικό της TV τα βράδια του Σαββατοκύριακου – Ποιες εκπομπές έρχονται

Αλλάζει το σκηνικό της TV τα βράδια του Σαββατοκύριακου – Ποιες εκπομπές έρχονται

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου ενισχύεται πολύ, τη φετινή χρονιά – Ποιες εκπομπές έρχονται

Ο ανταγωνισμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια τη φετινή χρονιά κι έτσι τα στελέχη των καναλιών επενδύουν σε νέα προγράμματα σε κάθε ζώνη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αφίξεις τα βράδια του Σαββατοκύριακου, που θα βάλουν φωτιά στα Σαββατόβραδα… και όχι μόνο!

Μετά την πρεμιέρα της νέας μουσικής εκπομπής «Νύχτα στάσου» στην ΕΡΤ1, σειρά έχει η έλευση της Ρούλας Κορομηλά στο MEGA τα βράδια του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια επιστρέφει με το μουσικό πρότζεκτ «Σπίτι με το MEGA», μέσα στον Νοέμβριο, και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλευρό της. «Το Σπίτι με το MEGA, η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, ο λόγος για να μείνουμε εντός και να απολαύσουμε μοναδικά μουσικά ταξίδια, επιστρέφει για 5η σεζόν στο MEGA. Λαμπερή οικοδέσποινα και φέτος η Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη γεμάτη μελωδίες και αναμνήσεις τηλεοπτική διαδρομή. Η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη και μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που τιμά με εξαιρετικό τρόπο τους καλεσμένους της, αναδεικνύει τις πιο φωτεινές πλευρές τους και εκμαιεύει με ευαισθησία τις πιο συγκινητικές ιστορίες τους. Μαζί της, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, θα είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος», ανέφερε η ανακοίνωση.

Στην ίδια ζώνη, όμως, θα έρθει και ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής θα βρεθεί στο τιμόνι της μουσικής εκπομπής «Ε ρε γλέντια!», στον ΣΚΑΪ, με το σκηνικό να θυμίζει το ένδοξο «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε έναν κεντρικό καλεσμένο για τον οποίο θα γίνεται το μουσικό αφιέρωμα. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και είναι πολύ πιθανό το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί στις 11 Νοεμβρίου.

Άμεσα θα βγει στον αέρα και το «Secret Song», στον ALPHA, με τη Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό Σουσού», η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21.00 με ένα διπλό επεισόδιο ενώ το δεύτερο θα προβληθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή. «Έχουν γίνει 4 γυρίσματα αλλά θα είναι για δύο επεισόδια, θα είναι διπλά. Τα επόμενα επεισόδια θα προβληθούν το 2024 γιατί πρέπει να ξεστηθεί το πλατό του Fame Story γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να μπει η Ναταλία για γύρισμα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στον ALPHA έρχεται και η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, «Akis Food Tour». Η ημέρα πρεμιέρας είναι η 11η Νοεμβρίου και πρόκειται για την πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή, που επιστρέφει στις οθόνες μας! Ο Άκης Πετρετζίκης βάζει ξανά τα κατσαρολικά στο ντουλάπι κι αφήνει πίσω του το στούντιο. Αποστολή του; Να εξερευνήσει τις κουζίνες στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας. Από τα Ψαρά μέχρι την Ήπειρο και από τον Έβρο ως τον Ψηλορείτη, ο αγαπημένος μάγειρας μας ταξιδεύει σε μια αντισυμβατική γαστρονομική περιπέτεια.

Να σημειωθεί ότι στη ζώνη του Σαββατοκύριακου επιστρέφει και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η έλευση των «Ράδιο Αρβύλα» τις καθημερινές, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, στέλνει τον παρουσιαστή… Σαββατοκύριακο για να χαρίσει διασκέδαση και γνώσεις στο κοινό.