MEDIA

Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε με δάκρυα

Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε με δάκρυα

Φάρμα: Στον αποψινό αγώνα, δύο διαγωνιζόμενες, η Ελεονώρα Κεσίδου και η Πηνελόπη Ορφανουδάκη προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έδωσαν μια σκληρή μάχη.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 2/11 η «Φάρμα».

Στον αποψινό αγώνα, δύο διαγωνιζόμενες, η Ελεονώρα Κεσίδου και η Πηνελόπη Ορφανουδάκη προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, έδωσαν μια σκληρή μάχη.

Ο παρουσιαστής στη Φάρμα, Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδινε διαρκώς το σήμα ώστε οι δυο μαχήτριες να συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή τους. Στο τέλος των αναμετρήσεων, όμως, μία μόνο παίκτρια θα κατάφερνε να παραμείνει στο παιχνίδι για μια ακόμα, τουλάχιστον, εβδομάδα.

2 -1 υπέρ της Ελεονώρας έδειξε ο πίνακας για να ακολουθήσει η δοκιμασία του Μύλου. Σε αυτήν, εάν η μελαχρινή παίκτρια κατάφερνε να πάρει και πάλι την νίκη, η Πηνελόπη θα έπρεπε να αποχωρήσει με μιας από τη Φάρμα. Και τότε η Πηνελόπη πήρε την απόφαση να… κατεβάσει την Έλενα από τον εξώστη για να πάρει τη θέση της.

Αυτή ακριβώς η τράμπα, όμως, κάθε άλλο παρά βοηθητική ήταν καθώς η αρχηγός για τη Φάρμα έμελλε να… ηττηθεί από την Ελεονώρα και να πρέπει η Πηνελόπη Ορφανουδάκη να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και, ότι κι αν μου πει η Πηνελόπη, η καρδιά μου είναι σμπαράλια αυτή τη στιγμή», είπε η Έλενα.

«Όμορφο ταξίδι ήταν με τα πάνω και τα κάτω του. θα ήθελα να το ζήσω για λίγο ακόμα αλλά δεν πειράζει. Ήταν ωραία» τόνισε, με δάκρυα, στα μάτια, η Πηνελόπη Ορφανουδάκη.