MEDIA

Φως στο Τούνελ: Το μυστήριο με τα κρυπτονομίσματα και η σοβαρή πληροφορία για την εξαφάνιση Κλειδώνη

nikolouli
MEGA

Φως στο Τούνελ: Φίλος του εξαφανισθέντα Νίκου Κλειδώνη  αναφέρεται στις επενδύσεις μεγάλου χρηματικού ποσού που έκανε ο αγνοούμενος σε κρυπτονόμισματα

Για αυτή την επένδυση δεν ήξερε κανείς παρά μόνο αυτός. Τον ανησύχησαν όμως τα όσα του είχε πει πριν χαθεί και έτσι ο φίλος του προγραμματιστή Νίκου Κλειδώνη που εξαφανίστηκε από το Κορωπί αποφάσισε να μιλήσει στην εκμπομή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

«Μου είπε πως αν πάθει κάτι να μου δώσει τους κωδικούς η μητέρα του, αλλά εγώ το πέρασα έτσι, δεν τον πήρα στα σοβαρά. Τώρα που χάθηκε αναρωτιέμαι τι να του συνέβη. Άνοιξε η γη και τον καταπιε…».

Η μητέρα του Νίκου αναφέρεται σε κάτι που συνέβη μετά την εξαφάνισή του.

«Μια μέρα έφευγα από εδώ, από το σπίτι στο Κορωπί και μόλις έστριψα στο δρόμο, σταμάτησε δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και ήταν ο φίλος του Νίκου. Εγώ πήγαινα στην Βάρκιζα και μου πρότεινε να με πάει εκείνος. Στο δρόμο μου είπε να έχω τον νου μου μην χάσω τα «στικάκια», γιατί ο Νίκος είχε μέσα ένα μεγάλο πόσο. Του απάντησα πως εγώ δεν έχω τίποτα σπίτι και ό,τι υπήρχε, βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων μου».

Kατά τη διάρκεια της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη έλαβε από άγνωστο τηλεθεατή μία πολύ σημαντική πληροφορία.

Η έρευνα στη γειτονιά του

Το ρεπορτάζ της εκπομπής συνεχίστηκε στην γειτονιά του 46χρονου προγραμματιστή, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι του το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου

Ο γείτονας του που μένει ακριβώς απέναντι ανέφερε πως εκείνη την ώρα που ο Νίκος εξαφανίστηκε, ήταν στην αυλή του αλλά δεν είδε κάτι.

«Τον βλέπαμε που πήγαινε στην δουλειά. Πολλά πολλά δεν ξέρω, καλό παιδί φαινόταν, από εκεί και πέρα τι κρύβει ο καθένας μέσα του δεν ξέρω. Ήρεμος ήταν, ήσυχος», τόνισε ο γείτονας.

«Κάθε μέρα ο άντρας μου τον παίρνει τηλέφωνο, αλλά είναι κλειστό, ενώ στην αρχή λειτουργούσε… Εγώ δεν ξέρω παιδιά, φοβάμαι ότι τον σκοτώσαν», είπε στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα του φίλου του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο Νίκος Κλειδώνης, δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός αλλά είχε πει σε εκείνη και στον άντρα της ότι φοβόταν κάποιον και ήταν ανήσυχος.

«Πιστεύω ότι είναι κάποιος από την περιοχή αυτός που πρέπει να τον απειλούσε», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μας είπε κάτι να βγάλουμε και εμείς άκρη, για ποιον λόγο φοβάται. Για αυτό είχα πει και στην μητέρα του όταν χάθηκε, να πάει στην αστυνομία. Πάρα πολύ μυστήριο, έτσι ξαφνικά να χαθεί ένα ολόκληρο παλικάρι».