MEDIA

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Έμεινε με τη φάρσα του «Πάμε Δανάη» - «Θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν;»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Έμεινε με τη φάρσα του «Πάμε Δανάη» - «Θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν;»

Επική φάρσα στον παρουσιαστή της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας». 

Μία... φάρσα ετοίμασε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» προσπάθησε να διαχειριστεί κάτι που δεν περίμενε.

Η κυρία Ελένη ήταν χαρούμενη που συναντούσε από κοντά τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και δεν το έκρυβε. «Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω από κοντά! Ήταν όνειρο ζωής να έρθω να σας δω! Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας», είπε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Όταν, η κυρία Ελένη έβγαλε φωτογραφία μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη «έλιωσε» στην αγκαλιά του. Στη συνέχεια, όμως, έμεινε για να παρακολουθήσει το γύρισμα και… είχε τις δικές τις ενστάσεις κατά τη διάρκεια του!

«Όταν πήγα ταξίδι στην Τυνησία από τη στεναχώρια και το άγχος μου, άρχισα και ξυνόμουν συνέχεια. Και τώρα που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος! Να σας πω κάτι; Πραγματικά, όταν είχα πάει στην Τυνησία και πέταξα με το αεροπλάνο, εκτός του ότι με έπιανε φαγούρα, είπα στην αεροσυνοδό να μου βγάλει το σουτιέν. Και γω τώρα αυτή τη στιγμή που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος».

«Πραγματικά, θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν εσείς;» ρώτησε χαρακτηριστικά η άγνωστη καλεσμένη για να τονίσει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης τα εξής με τη σειρά του. «Κοιτάξτε, εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος Έχετε πάθει ένα άγχος, ναι. Θέλετε να έρθετε να καθίσετε δίπλα μου;».