MEDIA

Πώς σχολίασαν εκπομπές και παρουσιάστριες την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά

Πώς σχολίασαν εκπομπές και παρουσιάστριες την κόντρα Καινούργιου-Σκορδά

Το πρωί της Πέμπτης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τα όσα έγιναν…

Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά πρωταγωνίστησαν στις πρωινές εκπομπές, την Πέμπτη, καθώς σχολιάστηκε η κόντρα τους και τα όσα ειπώθηκαν χθες.

Η Δανάη Μπάρκα, μέσα από το «Πάμε Δανάη!», αποφάσισε να μην παίξει το απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής και εξέφρασε την άποψή της. Παράλληλα, έκλεισε το θέμα, πίνοντας από μια κούπα με το λογότυπο του «Fay’s Time», στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά. Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα. Κλείνοντας το θέμα, σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Για την κόντρα Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά, τοποθετήθηκε δημόσια η Ιωάννα Μαλέσκου που έδωσε το παρών σε εκδήλωση την Τετάρτη. «Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, ο,τιδήποτε κι αν αισθάνεται, το μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της. Αν αισθανθεί ότι κάπου αδίκησε κάποιον ή ότι ήταν υπερβολική, μέσα από την εκπομπή της λέει συγγνώμη. Αυτό όμως που συμβαίνει πολλές φορές, είναι όταν χάνουμε τη ψυχραιμία μας, χάνουμε και το όποιο δίκαιο μπορεί να έχουμε. Από την άλλη, όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μίας άλλης εκπομπής, όσο εξευγενισμένα κι αν είναι μία άποψη, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να ακούσει τον αντίλογο. Δεν μου αρέσουν γενικώς οι εντάσεις και να δημιουργούνται στρατόπεδα. Τίποτα δεν αξίζει να μάς αναλώνει με τέτοιο τρόπο. Το τίποτα είναι σχετικό».