MEDIA

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash με καθρέφτη τους τέως βασιλιά - «Έχω ανάγκη από χρήματα»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash με καθρέφτη τους τέως βασιλιά - «Έχω ανάγκη από χρήματα»

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου στο Cash or Trash! Προσπάθησε να πουλήσει καθρέφτη της βασιλικής οικογένειας για 3.000 ευρώ

Η Μαρία Κωνσταντάρου έκανε την εμφάνισή της στο Cash or Trash το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου.

Η σπουδαία ηθοποιός διεκδίκησε τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά από τους εκτιμητές για έναν καθρέφτη που έχει στην κατοχή της από το 1927 και είχε τεθεί σε δημοπρασία από το βασιλικό παλάτι.

Τότε η βασιλική οικογένεια είχε εξοριστεί και έβαλε σε δημοπρασία τα έπιπλα του παλατιού. Η μητέρα της Μαρίας Κωνσταντάρου κέρδισε στη δημοπρασία τον συγκεκριμένο καθρέφτη.

Η ηθοποιός ζήτησε συνολικά 3.000 ευρώ για το ιστορικό αυτό αντικείμενο. Ο Θάνος Λούδος επειδή δεν είχε μαζί της κάποιο πιστοποιητικό ότι πρόκειται για βασιλική προέλευση το έκλεισε στα 500 ευρώ.

Τελικά η καλύτερη προσφορά που μπορούσαν να της κάνουν ήταν μόλις στα 900 ευρώ. Η Μαρία Κωνσταντάρου δεν έμεινε ευχαριστημένη από τις προσφορές τους και αποχώρησε από το παιχνίδι χωρίς να κλείσει συμφωνία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ρώτησε την ηθοποιό για ποιον λόγο ζητάει 3.000 ευρώ με την Κωνσταντάρου να απαντάει: «Δεν μου άρεσε η προσφορά. Θα ενισχύσω το εισόδημά μου, γιατί έχω ανάγκη από χρήματα».