MEDIA

H εβδομάδα ξεκινά με καθηλωτικά επεισόδια-Spoilers σε Σασμό, Ναυάγιο και 9 ακόμη σειρές

H εβδομάδα ξεκινά με καθηλωτικά επεισόδια-Spoilers σε Σασμό, Ναυάγιο και 9 ακόμη σειρές

Τα αγαπημένα σίριαλ του κοινού επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές και αυτή την εβδομάδα

Η μυθοπλασία αποτελεί τη βασική πρωταγωνίστρια της βραδινής ζώνης και, απόψε, αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Καθηλωτικά επεισόδια έρχονται σε επιτυχημένες σειρές και η αγωνία χτυπά κόκκινο.

Έρωτας Φυγάς, OPEN 20.00

Η φυγή του Μάρκου και της Αλεξάνδρας με τα παιδιά δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Διάφορες αναποδιές ανακόπτουν την πορεία τους με τον χρόνο να τρέχει αμείλικτος. Η εισβολή της μαινόμενης Νότας στο Κιάρι προκαλεί αναταράξεις με τον Ιάσονα να μένει εμβρόντητος όταν διαπιστώνει και με τα μάτια του ότι η γυναίκα του και τα παιδιά του λείπουν. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο.

Στο σπίτι της Μαργέτας στην Αθήνα εμφανίζονται αστυνομικοί μετά από καταγγελία που δέχτηκαν από τη γειτονιά για ύποπτες κινήσεις και ο Θύμιος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Η Γεωργία νιώθει ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να το σκάσει και το σχέδιο της Νότας μπαίνει σιγά -σιγά σε εφαρμογή.

O Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Μια εξαφάνιση ενός τραυματία μέσα από το νοσοκομείο θα φέρει μεγάλη ταραχή. Όλοι αναρωτιούνται πού μπορεί να έχει πάει. Ο Ντίνος ζητά από τη Μιράντα κάτι που της είναι αδύνατον να δεχτεί… Ο Στέφανος ετοιμάζει την έκπληξη για την Πιπίτσα όταν εκείνη βρίσκεται αναπάντεχα μπροστά του και τον βλέπει σε μια κατάσταση που δεν θα ήθελε ποτέ να τον δει! Ο Σίμος λέει ψέματα στον Πάρη και χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία την Αμαλία, η οποία όμως θα το μάθει… Οταν ο Σίμος θα πάει να τη φιλήσει, εκείνη τον απομακρύνει ζητώντας του να της πει την αλήθεια.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Η Αμαλία ακούει ένα περίεργο τηλεφώνημα του Ισίδωρου και αμέσως της μπαίνουν ιδέες και ψάχνει το κινητό του. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια. Η Αγγελική απαιτεί να αποκτήσει αδελφάκι και η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με τον Μάνο, πιστεύοντας ότι αυτός τη δασκάλεψε. Ο Ορέστης αισθάνεται αδιαθεσία και η Δήμητρα τον πηγαίνει αμέσως στο ιατρείο.

Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Λυκούργος με τη Λουκία βγήκαν για φαγητό, ενώ την επόμενη μέρα που συναντά την «αντίζηλό» της στον δρόμο εκείνη της αφήνει υπονοούμενα. Όλοι στην οικογένεια Στεφανέα μαθαίνουν ότι ο Φίλιππος έριξε μπουνιά στον Λοχία και φοβούνται για τα επακόλουθα. Η Βασιλική ζητάει τη βοήθεια του Λυκούργου, αλλά δυστυχώς εκείνος δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Οι Πανθέοι, ΣΚΑΪ 21.00

Η Μάρμω, έχοντας μάθει ότι είναι έγκυος, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Και ενώ το κρύβει αρχικά τόσο από τον Ανδρέα όσο και από τη Σεβαστή, δεν θα κάνει το ίδιο και με τη φίλη της, Νίνα η οποία θα τη συμβουλεύσει να μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού! Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί μια άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά τον ίδιο και τους γονείς του. Ο Κίτσος, απ’ την άλλη, έχει βάλει μπροστά το δικό του σχέδιο για να δείξει ανοιχτά στη μητέρα του, Δέσποινα, πως αποδέχεται και εγκρίνει τη σχέση της με τον Σολδάτο. Και ενώ η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας πλησιάζει, ο Θωμάς και ο Χρυσίνας είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα!

Σασμός, ALPHA 21.00

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Παράλληλα, οι έρευνες για το θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν, γεγονός που φέρνει τη Βασιλική σε απόγνωση, έτοιμη να προβεί σε μία παράτολμη κίνηση. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει, και θα ταρακουνήσει τον κόσμο της συθέμελα.

Η Μάγισσα, ΑΝΤ1 21.00

Ο Πετρούνης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη. Η Θεοφανώ αποφασίζει να θάψει το χάρισμά της μια για πάντα, ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν του Αντρέι, που θα κλονίσει και τον ίδιο. Το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας θάνατος, όμως, θα προκαλέσει σεισμό.

Κάνε ότι κοιμάσαι, ΕΡΤ1 21.45

Η Άννα συγκρούεται πολύ άσχημα με τη Χρύσα σχετικά με την αστυνομική έρευνα εναντίον του Κάσδαγλη. Ζητάει να διαπιστωθεί πού ήταν ο Κάσδαγλης πριν λάβει το μήνυμα για να πάει να βρει το θύμα. Η Χρύσα κατηγορεί τον Ίσσαρη για τις μεθόδους του και τον τρόπο που πήρε το υλικό από το καταγραφικό του Αλεξανδρινού Κολλεγίου που επιβεβαιώνει το άλλοθι του Σταματάκη. Ο Νικόλας πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια. Η σχέση του με την Πέρσα έχει αρχίσει και κλονίζεται, έπειτα από την άρνησή της να μιλήσει ανοιχτά μαζί του για το θέμα του φόνου της Δέσποινας.

Η Πέρσα επιβεβαιώνει στη Δάφνη ότι ουδέποτε είχε ερωτικές σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει εναντίον του Σταματάκη. Η Δάφνη τής εξηγεί ότι όσο ο Σταματάκης ήταν πιστός στη Δέσποινα, το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε υπέρ του και αυτό του έδινε κάθε κίνητρο για να τη θέλει ζωντανή. Τι θα αποκαλύψει, όμως, ο Σταματάκης στον δικηγόρο του; Ποια ανήθικη πρόταση θα δεχτεί ο Νικόλας από τον Λημνιό;

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Τυφλωμένος από το θάνατο του εγγονού του, ο Πάνος ζητάει από τον Αλέκο να πάρει εκδίκηση από τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος έρχεται αντιμέτωπος με την κηδεία της Κατερίνας. Ο Σπύρος ανησυχεί για τον Δημήτρη, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο… Η Άννα προσπαθεί να κάνει την Χρύσα να δει την αλήθεια για τον Περικλή... Ο Σταύρος αποφασίζει να κλείσει την υπόθεση, όμως τα σχέδια του Αλέκου και του Πάνου είναι άλλα. Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα εισβάλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων; Τι ρόλο θα παίξει;

Ο Γιατρός, ALPHA 22.40

Ο Ανδρέας δείχνει στον Μάρκο την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal και του ζητάει να βγει η αλήθεια στο φως, ότι δηλαδή ο ίδιος μάλλον έκανε λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου και να ενημερώσουν την φαρμακευτική. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Αντρέα απ’ το νοσοκομείο μια και καλή. Η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της, μιας και δεν μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν.

Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα πράγμα που θα τους οδηγήσει σε μια ανακάλυψη που εξηγεί όλη τη συμπεριφορά της Κατερίνας αυτά τα χρόνια. Ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του για να φύγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο χωριό του και να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Η σχέση του όμως με τη Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα.

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Η άδεια για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη δεν προχωράει και ο ίδιος έρχεται πια αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια. Είναι προφανές ότι, τελικά, ο Παύλος δεν φέρει ευθύνη για ό,τι συνέβη με την Πολεοδομία και ο Διονύσης προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους. Παράλληλα, ο Μαρκ οργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι στο Mermaid, με καλεσμένους όλο το χωριό και τους χίπηδες για να γιορτάσουν. Ο Γράντος αναρωτιέται όλο και περισσότερο για την καταγωγή του και πιέζει τον παπα-Νικόλα να μάθει για τον πραγματικό του πατέρα. Ωστόσο, ο παπάς, τρομοκρατημένος από τη συμπεριφορά του Γράντου, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα, αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη, ενώ ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της. Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη; Ο Μιχάλης κανονίζει μία μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαιτίους του ναυαγίου. Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη, αλλά η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.