MEDIA

Αντώνης Κανάκης: Διαφορετική έναρξη της εκπομπής - «Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει»

Αντώνης Κανάκης: Διαφορετική έναρξη της εκπομπής - «Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει»

Ο Αντώνης Κανάκης αφιέρωσε την έναρξη της εκπομπής στην κόρη το, Ευγενία, η οποία σήμερα γίνεται επτά χρονών

Διαφορετικά ξεκίνησαν σήμερα οι Ράδιο Αρβύλα την εκπομπή, με τον Αντώνη Κανάκη, να αφιερώνει την έναρξη της εκπομπής στην κόρη του, Ευγενία, η οποία σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα επτά.

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε την ημέρα της γέννησης, όταν είχε και εκπομπή και περιέγραψε όσα είχαν γίνει. Στο τέλος φυσικά ευχήθηκε με τις πιο γλυκές ευχές στην κόρη του.

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι.

Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά. Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου. Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει. Το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω. Σταματάω. Χρόνια πολλά, Ευγενία μου. Σε λατρεύω. Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει»