Τάκης Καραγκούνιας: «Θέλω σαν τρελός να ξαναπάω στο Survivor και να το σηκώσω»

«Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας για το Survivor.
Τάκης Καραγκούνιας: «Θέλω σαν τρελός να ξαναπάω στο Survivor και να το σηκώσω»
1'

Την επιθυμία του να πάρει ξανά μέρος στο Survivor εξέφρασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας παράλληλα για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος κι αρχικά, ανέφερε: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Πρωϊνό ΣουΣού».

Μάλιστα όπως είπε «προπονείται όλη μέρα» και θέλει «σαν τρελός» να ξαναμπεί στο παιχνίδι: «Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ' ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται», σχολίασε.

Δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος βοηθήθηκε πολύ οικονομικά μέσα από το Survivor. «Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

«Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα κι η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν και παίκτες που έκαναν παρανομίες», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή