MEDIA

Ποιες ημέρες δεν θα βγουν στον «αέρα» οι ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές

Ποιες ημέρες δεν θα βγουν στον «αέρα» οι ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές

Λόγω Χριστουγέννων τα κανάλια έχουν διαμορφώσει ειδικά τον προγραμματισμό τους

Τα Χριστούγεννα είναι μία μικρή ευκαιρία για τους τηλεαστέρες της ψυχαγωγίας
να πατήσουν pause και να ξεκουραστούν λίγο. Έτσι και φέτος, οι παρουσιαστές
των ζωντανών εκπομπών θα κάνουν ένα break.

Στο MEGA, η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» δεν θα βγει στον
αέρα ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και στις 26 Δεκεμβρίου ενώ η Ελένη
Μενεγάκη θα είναι σχεδόν όλες τις γιορτές… εκτός, αφού η εκπομπή «Ελένη» θα
αντικατασταθεί από επαναλήψεις.

Η Ελένη Τσολάκη, στο OPEN, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα απέχει από την TV με το «Πρωινό ΣουΣου» μόνο την 25 η Δεκεμβρίου παίρνοντας μία ανάσα μακριά από τις κάμερες. Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν θα βγει στον αέρα με την εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2» 25 και 26 Δεκεμβρίου, 27 του μήνα θα προβληθεί ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές ενώ από τις 28 Δεκεμβρίου θα είναι ξανά στις επάλξεις.

«Happy Day» και «Super Κατερίνα», στον ALPHA, δεν θα κρατήσουν παρέα ανήμερα των Χριστουγέννων και μία ημέρα αργότερα ενώ στις 27 Δεκεμβρίου θα καλημερίσουν το κοινό σταθερά στο ραντεβού τους.

Στο ίδιο μονοπάτι θα βαδίσουν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Στις 27 Δεκεμβρίου, στην ώρα τους, στις 08.45, το ζευγάρι θα σερβίρει το πιο νόστιμο breakfast, που θα «γαργαλίσει» και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Lifestyle νέα από την Ελλάδα, πρωινές πτήσεις στο εξωτερικό, άφθονη τηλεοπτική επικαιρότητα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ζώδια, μαγειρική, όλα μπαίνουν στο «μπλέντερ» και συνθέτουν την πιο ξεχωριστή και λαχταριστή γεύση.

Εκτός μικρής οθόνης θα βρεθεί και ο Γιώργος Λιάγκας με το team του «Πρωινού» στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, στον ΑΝΤ1. Ο οικοδεσπότης του infotainment μαγκαζίνο θα κάνει μία μικρή παύση και θα προσπαθήσει να φορτίσει μπαταρίες.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί ότι, στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s Time» δεν θα βγει στον αέρα όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της θα χαλαρώσουν για να επανέλθουν τη νέα χρονιά με διάθεση και αποκλειστικά θέματα.