MEDIA

Τηλεθέαση: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρόνο οι τηλεθεατές

Τηλεθέαση: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρόνο οι τηλεθεατές

Γιορτινές εκπομπές κράτησαν παρέα στο κοινό την 31η Δεκεμβρίου

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, τα κανάλια είχαν διαμορφώσει ειδικά το πρόγραμμά τους για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές και να αλλάξουν χρόνο μαζί τους.

Το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωτοχρονιά με φίλους», με τον Χρήστο Φερεντίνο. Το βραδινό σουαρέ του Φαλήρου σημείωσε 17,2% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η εκπομπή «Πρωτοχρονιά στο σπίτι με το MEGA», αγγίζοντας το 15,9% στο σύνολο και το 13,6% στο δυναμικό κοινό. Η παραμονή Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος κατέγραψε 11,4% στο σύνολο και 12,6% στο δυναμικό κοινό ενώ το εορταστικό επεισόδιο του «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1 10,1% και 10,7% αντίστοιχα. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε celebrities και έπαιξαν για καλό σκοπό, χαρίζοντας χαμόγελα.

Το «Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ», επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου, έκανε 5,7% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό.

Στο OPEN, παρέα κράτησε το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την Κατερίνα Ζαρίφη κερδίζοντας το 7,1% στο σύνολο και το 7% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή του ALPHA, «Χρόνια πολλά κύριε Σαββόπουλε», έκανε 6,4% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό.

Όπως αποδείχτηκε, οι τηλεθεατές μοιράστηκαν με τον ΣΚΑΪ να κερδίζει το στοίχημα.

Να σημειωθεί ότι, απόψε, η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» στην ΕΡΤ1 υποδέχεται το νέο έτος με εκλεκτούς καλεσμένους, αγαπημένα πρόσωπα της ΕΡΤ από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, με δημοφιλή τραγούδια, θερμές ευχές, πολύ κέφι και εκπλήξεις! Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται την Πέγκυ Ζήνα, στις 21.15, η οποία παρουσιάζει ένα εορταστικό, χορταστικό πρόγραμμα επιτυχιών που διασκεδάζει και ξεσηκώνει. Με την ευχή να «μας πάνε όλα πρίμα», η δημοφιλής τραγουδίστρια επιλέγει αγαπημένα τραγούδια με εορταστική διάθεση και τα ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της: «Διώξε την πίκρα», «Μην ρωτάτε», «Δυστυχώς», «Μια γυναίκα μπορεί», «Σ΄ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Σώσε με».