MEDIA

Νίκος Οικονομόπουλος: Το Twitter πήρε θέση υπέρ του - «Λέει αλήθειες που δεν σας αρέσουν»

Νίκος Οικονομόπουλος: Το Twitter πήρε θέση υπέρ του - «Λέει αλήθειες που δεν σας αρέσουν»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος καταδίκασε την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και το Twitter υποστήριξε τον τραγουδιστή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν φοβήθηκε να καταδικάσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε την άποψη του λέγοντας ότι ένα παιδί χρειάζεται τον πατέρα του και τη μητέρα του.

«Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στο λαιμό του».

Πώς το Twitter παραδέχθηκε τον Νίκο Οικονομόπουλο

Μετά τις δηλώσεις του ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε θέμα συζήτησης στο Twitter, το οποίο παραδέχθηκε τον τραγουδιστή, ο οποίος είχε το θάρρος και εξέφρασε την αλήθεια του χωρίς να τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Εξέφρασε όσα πιστεύει με κάποιους «λίγους» να μην συμφωνούν και άλλους πάλι να τον επικροτούν που φρόντισε να πει όσα πρεσβεύει η πίστη του και ο ίδιος.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter που «χειροκρότησαν» τον τραγουδιστή, λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να μην φοβάσαι να λες την αλήθεια και τη λογική πηγαίνοντας κόντρα σε κάθε «προοδευτική» απόφαση.

Δείτε κάποια από τα σχόλια στο Twitter: