MEDIA

Survivor: Η ομάδα των μαχητών και οι πρώτες δηλώσεις τους

Survivor: Η ομάδα των μαχητών και οι πρώτες δηλώσεις τους

Survivor: Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι και οι μαχητές είναι έτοιμοι για σκληρές μάχες

Για τις 7 Ιανουαρίου έχει κλειδώσει η πρεμιέρα του «Survivor», στον ΣΚΑΪ, και οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, ήταν αυτοί που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο.

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Fay’s Time», η ομάδα των Μαχητών του «Survivor» μίλησε και συστήθηκε στο ευρύ κοινό.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης, ο Rob James Seymour, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιάννης Περπατάρης, είναι οι πέντε άνδρες του team.

H Χρύσα Xατζηγεωργίου, 20 ετών, μίλησε στην πρωινή εκπομπή δηλώνοντας: «Είναι το μόνο ριάλιτι που έχει στρατηγική, αθλήματα και δυναμικότητα και μου ταιριάζει. Στόχος μου είναι να φτάσω στο τέλος ή όσο μακριά μπορώ. Αυτό που με φοβίζει είναι τα ζωύφια».

Ιωάννα Τζαβέλα, Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίτα Βακονδίου, Δώρα Νικούλη, ολοκληρώνουν την ομάδα των Μαχητών. «Οι λόγοι που δήλωσα συμμετοχή είναι οικονομικοί, είναι για την εμπειρία. Ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ, δείχνοντας την ανταγωνιστικότητά μου. Αν είναι να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω το έπαθλο, καλώς να έρθει. Είναι κάτι που θα με ζορίσει το να μην επικοινωνώ με τα 4 παιδιά μου, αλλά ο σκοπός είναι αυτή η οικογένεια να ορθοποδήσει», είπε η Δώρα 46 ετών.