MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Πότε επιστρέφουν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ράδιο Αρβύλα: Πότε επιστρέφουν στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη γυρίζει στον «τόπο του εγκλήματος»

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου παίρνει ξανά ζωή η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1. «Η Μάγισσα», η σειρά «Ο πρώτος από εμάς», ο νέος κύκλος του «Dragons’ Den», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night show» επιστρέφουν και στοχεύουν να σημειώσουν ακόμη καλύτερη τηλεθέαση από εκείνη των πρώτων μηνών της χρονιάς.

Η αγαπημένη παρέα από τη Θεσσαλονίκη, οι «Ράδιο Αρβύλα», θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη καθώς θα βγουν στον αέρα στις 22 Ιανουαρίου στις 20.00. Το πρώτο τρέιλερ του 2024 είναι ήδη στον αέρα και δείχνει τον Αντώνη Κανάκη με την dream team της σάτιρας να κόβουν πίτα και να δείχνουν τις προθέσεις τους.

Η έλευσή τους στέλνει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» στη θέση του, κάτι που σημαίνει ότι θα παίζεται Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή!

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, να σημειωθεί, αναμένονται και οι ανακοινώσεις για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» ενώ το πιο δυνατό χαρτί «Η Μάγισσα» έρχεται με συναρπαστικές εξελίξεις.

Στο πρώτο επεισόδιο για το 2024, ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούργιες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι να αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι και ο Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης με μπαρούτι θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο, αλλά και την αρχή του τέλους…