MEDIA

Παύλος Πολάκης κατά δημοσιογράφων: «Μη με κάνετε να σας απαντήσω όπως ο Νταλάρας»

Παύλος Πολάκης κατά δημοσιογράφων: «Μη με κάνετε να σας απαντήσω όπως ο Νταλάρας»

«Ο δικός σου μπαμπάς και ο θείος είναι υπερήφανος γι' αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου» - Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης με δημοσιογράφους.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε στις τηλοπτικές κάμερες ο Παύλος Πολάκης κατά την αναχώρησή του από τις Σπέτσες, έπειτα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε για τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο βουλευτής ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ σχετικά με το «μπράβο» που είπε στον Γιώργο Νταλάρα, για την κριτική που άσκησε σε δημοσιογράφους. «Μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας», απάντησε χαρακτηριστικά.

Οι δημοσιογράφοι στη συνέχεια ρώτησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το εαν συμφωνεί με όσα ανέφερε ο Γιώργος Νταλάρας περί «ντροπής». «Ο δικός σου μπαμπάς και ο θείος είναι υπερήφανος γι' αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου», απάντησε ο κ. Πολάκης.

Ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε άμεσα λέγοντας ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας» και τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και πάλι «πυρά»: «Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι' αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή, καλό σας βράδυ».