MEDIA

Πώς ο ALPHA αλλάζει το τοπίο τα Σαββατοκύριακα

Πώς ο ALPHA αλλάζει το τοπίο τα Σαββατοκύριακα

Ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι μεγαλώνει το δεύτερο μισό της χρονιάς

Τις καθημερινές, στη βραδινή ζώνη, σειρές και ριάλιτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την πρώτη θέση. Κι ενώ, μέχρι πρότινος, τα Σαββατοκύριακα ήταν πιο χαλαρά με τα στελέχη να παίρνουν μία ανάσα, τα πράγματα αλλάζουν και ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στις 17 ή στις 24 Φεβρουαρίου, στον αέρα του ALPHA, θα βγει ο νέος κύκλος του «Just the 2 of us». Το μουσικό σόου, που την περασμένη σεζόν κράτησε γερά στα χέρια του την πρώτη θέση, επιστρέφει με τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση και την ίδια κριτική επιτροπή (Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου) και ζευγάρια-έκπληξη! Το εν λόγω φορμάτ θα προσπαθήσει να «ζορίσει» τις μουσικές εκπομπές «Σπίτι με το MEGA» και «Σάββατο με φίλους» στον ΣΚΑΪ για να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, την Κυριακή 4 Φλεβάρη, πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά του ALPHA «Σκαραβαίος». Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές, η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime, αναμένεται να καθηλώσει με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη. Με το πρώτο επεισόδιο να αποτελεί μεγάλο στοίχημα, θα δούμε μία γνωστή δημοσιογράφο-τηλεαστέρα που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, να εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία που είναι ανοιχτή εδώ και δυο μήνες συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας.

Η σειρά θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο πολύ δυνατά χαρτιά της βραδινής ζώνης: την παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Famagusta» και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor». Το νέο σίριαλ θα προσπαθήσει να κερδίσει τους τηλεθεατές με το σασπένς του, έχοντας ένα κρυφό άσο στο μανίκι του… τις εξαιρετικές ερμηνείες και το προσόν των αυτοτελών επεισοδίων που πάντα κεντρίζει το κοινό.