MEDIA

Οι πρωταγωνιστές της βραδινής ζώνης το δεύτερο μισό της χρονιάς

Οι πρωταγωνιστές της βραδινής ζώνης το δεύτερο μισό της χρονιάς

Προγράμματα κερδίζουν τις εντυπώσεις και τηλεθεατές το 2024

Το δεύτερο μισό της χρονιάς έχει ξεκινήσει δυναμικά και η βραδινή ζώνη έχει την τιμητική της. Νέα προγράμματα συνάντησαν τα υπάρχοντα (από το πρώτο μισό) και το κοινό φαίνεται ότι έχει κάνει τις επιλογές του.

Ομολογουμένως, είναι η χρονιά της μυθοπλασίας και -παρά τον σκληρό ανταγωνισμό- «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» συνεχίζουν να φέρνουν χαμόγελα σε ALPHA και MEGA. Μπορεί οι δραματικές σειρές να έχασαν λίγο έδαφος στους πίνακες της Nielsen, όμως παραμένουν πρωταγωνίστριες δικαιολογώντας τον τίτλο των μεγάλων επιτυχιών που έχουν κατακτήσει. Μάλιστα, για την παραγωγή μυθοπλασίας της Βάνας Δημητρίου και του Αντρέα Γεωργίου το πρόσημο είναι τόσο θετικό, που έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου.

Βάνα και Αντρέας υπογράφουν, όμως, τη νέα άφιξη στον χάρτη της prime time με τίτλο «Famagusta». Η σειρά, που ακουμπά το ιστορικό και πάντα συγκινητικό θέμα της Κύπρου, σάρωσε στην πρεμιέρα της την Κυριακή με τα νούμερα να ξεπερνούν το 30%. Το MEGA έχει προγραμματίσει 24 επεισόδια προβολής και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει πολύ.

Στο κεφάλαιο της μυθοπλασίας αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την πρώτη επίσημη της σειράς «Σκαραβαίος» στον ALPHA. Η προσθήκη στον προγραμματισμό του ALPHA, τα βράδια της Δευτέρας πιθανότατα, θα «κλέψει» ένα μερίδιο από το κοινό των υπολοίπων με τον Γιάννη Τσορτέκη να ετοιμάζεται για ρεσιτάλ ερμηνείας ξανά.

Από τη λίστα με τους πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσε να λείπει το «MasterChef». Με δυναμική και την dream team των κριτών, το ριάλιτι μαγειρικής διανύει ίσως την καλύτερή του χρονιά αφού τα επεισόδια κυλούν γρήγορα και χαρακτηρίζονται από νέους κανονισμούς και ατάκες-φωτιά. Αποτέλεσμα; Να πηγαίνει εξαιρετικά στο δυναμικό κοινό και να αναμένονται υψηλότερα ποσοστά όσο θα προχωρά το παιχνίδι.

Το «Survivor» δεν σημειώνει τα προσδοκόμενα, ίσως, νούμερα, όμως στέκεται με το κεφάλι πολύ ψηλά στον ανταγωνισμό και τρελαίνει τους χρήστες των social media. Οι ανατροπές και οι νέοι παίκτες, που έρχονται, ίσως προσελκύσουν περισσότερο τον κόσμο και φέρουν στο κανάλι του Φαλήρου την πρωτιά που θα ήθελαν πολύ