MEDIA

Φαίη Σκορδά: Μηνύματα συμπαράστασης από παρουσιαστές - «Δεν την σέβονται στην εκπομπή, απαράδεκτο»

Φαίη Σκορδά: Μηνύματα συμπαράστασης από παρουσιαστές - «Δεν την σέβονται στην εκπομπή, απαράδεκτο»

Οι τηλεοπτικές εκπομπές σχολίασαν την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει εκπομπή παρά την απουσία της Φαίης Σκορδά λόγω της απώλειας του πατέρα της

Tην απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή «Fay’s Time» μετά την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά και την απουσία της από το πλατό σχολίασαν τηλεοπτικές εκπομπές.

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου», Ελένη Τσολάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση πες ότι πάρθηκε διότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά, έχει ξαναγίνει να βγαίνει η μία εκπομπή στον αέρα χωρίς τον κεντρικό παρουσιαστή ή να καλούν κάποιον άλλο να τον αντικαταστήσει για εκείνη τη μέρα. Το έχουμε δει και με την Κατερίνα Ζαρίφη, όταν είχε πάει στη Σίσσυ».

«Ήταν τόσο άβολο τηλεοπτικά, που προκαλούσε τόση αμηχανία αυτή η καρέκλα. Θα μου πεις “από όλη την εικόνα, εσύ είδες την καρέκλα;”. Εγώ παιδιά την καρέκλα είδα. Βγάλε την καρέκλα ή βάλε κάποιον να καθίσει εκεί, δεν ξέρω τι θα κάνεις».

«Από τη στιγμή που αποφασίζεις να βγάλεις την εκπομπή στον αέρα και καλείς τους συνεργάτες της εκπομπής να συνεχίσουν τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, αυτό κάνεις. Αν έχει καταφέρει κάποιος να μην έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον διπλανό ή τον συνεργάτη του, τότε μπράβο, αλλά στην προκειμένη δεν νομίζω ότι ισχύει. Αφήνεις παρ’ όλα αυτά την καρέκλα εκεί και δείχνεις ένα τραπέζι με τέσσερις ανθρώπους αμήχανους, στενοχωρημένους, αγχωμένους και μια καρέκλα άδεια. Ήταν λάθος η πρόθεση. Δεν δείχνεις σεβασμό με το να βάζεις μια καρέκλα άδεια, ενώ ο άλλος λείπει» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ό,τι πιο απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον αέρα, ενώ πέθανε ο πατέρας της»

Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει στον αέρα η εκπομπή, χωρίς την παρουσιάστρια. «Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά;

Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί, γιατί και η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Αυτοί λοιπόν είναι η προέκταση του πόνου που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Ως κανάλι και εργοδότης δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by, άβολο απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου. Και εγώ ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι οι συνθήκες έτσι, ήμουν δύο εβδομάδες άρρωστος και έλειπα, λείπαμε και δύο εβδομάδες ως εκπομπή, άρα δεν γίνεται. Δεν θα μπω στο μυαλό των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, έπρεπε κάποιος όμως να βγει μπροστά και να το φρενάρει».

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι σαν να μη σέβονται την Φαίη Σκορδά. Απαράδεκτο»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα.

«Είναι σαν να μη σέβονται την Φαίη Σκορδά. Απαράδεκτο!», είπε μεταξύ άλλων η η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να την ανοίξουμε τη συζήτηση και θα πω ένα μπράβο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έριξε βολές στον ΣΚΑΪ που βγάλανε την εκπομπή και δε φταίνε σε καμία περίπτωση τα παιδιά, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μη σέβεσαι την παρουσιάστρια που της έχει συμβεί κάτι οδυνηρό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν μου το έκανε ποτέ αυτό σταθμός δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Όλοι ήταν σε δύσκολη θέση και οι συνεργάτες και στο κοντρόλ. Απαράδεκτο! Επειδή η Γιαννακοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, είναι κουμπάρα μου, η Φαίη ήταν τόσος ο πόνος της που δεν ασχολήθηκε και σηκώθηκε κι έφυγε να πάει στη μαμά της. Εμείς μιλάμε για τον σεβασμό σε αυτόν τον άνθρωπο. Οι εκπομπές είναι των καναλιών αλλά άλλο είναι να πονέσει η κοιλίτσα μου και να βγει η εκπομπή με συνεργάτες και άλλο κάτι τόσο σοβαρό», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.