MEDIA

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Νέες αποκαλύψεις για τον τσακωμό στην Times Square

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Νέες αποκαλύψεις για τον τσακωμό στην Times Square

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όντως έγινε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ κόρης, γαμπρού και μάνας στην Times Square» είπε μεταξύ άλλων συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου

Ένας συνεργάτης της Άντζελας Δημητρίου, διοργανωτής της περιοδείας της στην Αμερική, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» για τον τσακωμό της τραγουδίστριας με την κόρη της και τον γαμπρό της, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε κάποιες νέες πληροφορίες για τον καβγά:

«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι όντως έγινε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ κόρης, γαμπρού και μάνας στην Times Square. Αυτός ο έντονος τσακωμός οδήγησε σε οριστική ρήξη του ζευγαριού με την Άντζελα, καθώς την ίδια μέρα ο Φώτης και η Όλγα επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα. Η Άντζελα Δημητρίου μετά την αποχώρηση της κόρης της ήταν αρκετά στενοχωρημένη», είπε αρχικά.

Συνέχισε, προσθέτωντας: «Έπρεπε να γυρίσουν στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να δουν το έξι μηνών εγγόνι της. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως η Άντζελα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είναι πολύ στενοχωρημένη με όσα έχουν συμβεί με την Όλγα και τον Φώτη. Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ίδια θέλει να τα ξαναβρεί με την κόρη της».