MEDIA

Survivor spoiler: H είσοδος του Τζέιμς Καφετζή, η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler: H είσοδος του Τζέιμς Καφετζή, η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor: Νέα εβδομάδα με νέα... παλιά πρόσωπα στον Αγιο Δομίνικο για Διάσημους και Μαχητές

Γεγονός αποτελεί από απόψε το βράδυ η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζής έπειτα από τρία χρόνια στο Survivor και την ομάδα από όπου ξεκίνησε, τους Μπλε.

Υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021, τόσο για τις πολλές νίκες που έφερνε στους αγώνες, όσο και για τις ίντριγκες στις οποίες συχνά πρωταγωνιστούσε.

Απόψε, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ο πολυσυζητημένος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι, απέναντι από τον «αιώνιο εχθρό» του, Αλέξη Παππά.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, εμφανίζεται ο ίδιος με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κάνουν την είσοδό τους στο Survivor, την ώρα που ακούγονται φωνές των παικτών να λένε «αποκλείεται» και να χειροκροτούν. «Θέλω να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και την Σταυρούλα» λέει στην κάμερα του ριάλιτι, η Μαριλίνα.

Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία απόψε - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Συνεχίζεται η μάχη μεταξύ «Κόκκινων» και «Μπλε» στο παιχνίδι επιβίωσης. Το βράδυ της Κυριακής θα δούμε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο και όπως όλα δείχνουν οι Μαχητές είναι αυτοί που έχουν και θα έχουν το προβάδισμα στον στίβο μάχης, απέναντι στους Διάσημους.

Η Μπλε ομάδα μετράει ήδη αρκετές ήττες όμως αν επαληθευτούν του spoiler αυτήν την εβδομάδα μπαίνει στους στίβους μάχης με το δεξί.

Η προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, έχει δυναμώσει την ομάδα που φαίνεται πως λειτουργεί αποτελεσματικά για την ομάδα αναφορικά με τα αγωνίσματα.

Οι Μαχητές παίρνουν τη νίκη απόψε και οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και το φαβορί, σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, φαίνεται πως είναι η Ζωή Ασουμανάκη.