MEDIA

Survivor - Ασημίνα: «Αποθέωσαν την Σταυρούλα που έχει μόλις τρεις ημέρες εδώ»

Survivor - Ασημίνα: «Αποθέωσαν την Σταυρούλα που έχει μόλις τρεις ημέρες εδώ»

Survivor: Η Ασημίνα είναι εκνευρισμένη με την ομάδα των Μπλε που υποδέχθηκε με χαρά την Σταυρούλα

Έξαλλη είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την στάση των υπόλοιπων παικτών απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor. H παίκτρια των Διασήμων ενοχλήθηκε που οι αντίπαλοι αποθέωσαν μια παίκτρια που βρίσκεται στο παιχνίδι μόλις 3 ημέρες.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, ειδικά την Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, την ώρα που εγώ και η Δαλάκα κάναμε το "πάρτι", τη "φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική».

«Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που είναι εδώ και έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια κι αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», πρόσθεσε.