MEDIA

Survivor: Πυρά Νίκου Γιάννη και Τάκη Καραγκούνια για Ασημίνα - Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει

Survivor: Πυρά Νίκου Γιάννη και Τάκη Καραγκούνια για Ασημίνα - Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει

Νίκος Γιάννης και Τακης Καραγκούνιας «δίνουν στεγνά» την Ασημίνα για τη συμμετοχή της στο Survivor

Ο Νίκος Γιάννης ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου στην εκπομπλη της Μπέττυς Μαγγίρα, «I love ΣΟΥΚΟΥ». Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη φετινή χρονιά και τη φίλη του Σταυρούλα Χρυσαιειδή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ασημίνα, η οποία φέτος δεν έχει γίνει αρκετά δεκτή από τους συμπαίκτες της.

«Το βλέπω το Survivor και μου αρέσει φέτος, γιατί είναι στημένο αγωνιστικά. Δεν έχει ο καθένας να πατήσει στο ότι «αν με ψηφίσει το κοινό, θα με κρατήσει στο παιχνίδι». Όχι, ρε φίλε. Αγωνιστικά. Γιατί τι είναι το Survivor; Ένας αγώνας επιβίωσης», είπε αρχικά ο Νίκος Γιάννης.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Νίκος Γιάννης έριξε τα πυρά του:

«Εγώ την έζησα την Ασημίνα. Κάναμε και παρέα στο παιχνίδι, προς το τέλος όμως δεν κάναμε παρέα, γιατί η Ασημίνα είναι ένας άνθρωπος που θέλει όλα να γίνονται όπως τα θέλει η ίδια. Άλλος άνθρωπος είναι μπροστά και άλλος από πίσω. Προσπαθεί να σε κάνει να βγάλεις έναν αρνητικό εαυτό. Εγώ το έζησα αυτό το πράγμα, ειδικά σε μένα το έκανε πάρα πολύ έντονα αυτό. Να εκτεθείς εσύ μπροστά στις κάμερες. Είναι η τακτική της», ανέφερε για την παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αλλάζει τρίχωμα ο λύκος; Δεν αλλάζει. Έτσι δεν λέει η παροιμία; Δεν πειράζει όμως, μπήκε η Σταυρούλα να της κόψει τον αέρα. Γι’ αυτό την «τρέμει» τη Σταυρούλα και φαίνεται αυτό, «μασάει» τα λόγια της», πρόσθεσε ο χορευτής.

Τάκης Καραγκούνιας: Έχω εμμονή με την Ασημίνα

Παράλληλα η εκπομπή πρόβαλε δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος μίλησε για το αν του έγινε πρόταση αλλά και την Ασημίνα.

«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Survivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Όλοι όσοι την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα. Είναι σκληρό αυτό που θα πω και θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα. Δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, τότε θα βγάλουν έναν πιο αληθινό χαρακτήρα», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.