MEDIA

Eurovision 2024: Πότε θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Πότε θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι

Στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής Eurovision συμμετέχει η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι

Την Πέμπτη, 7 Μαρτίου θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 ειδική εκπομπή στην οποία θα παρουσιαστεί το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπομπή θα αρχίσει στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί στις 22:45, με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Μεταξύ πολλών άλλων, θα παρουσιαστεί και το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη, Zac Wiesel, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακόμα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του μουσικού θεσμού έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στις 30 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.