MEDIA

Σασμός: Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στη σειρά – Ερωτεύεται τον Αστέρη

Σασμός: Αυτή η ηθοποιός μπαίνει στη σειρά – Ερωτεύεται τον Αστέρη

Σασμός: Η σειρά του ALPHA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια

Ένα από τα στοιχεία επιτυχίας της σειράς «Σασμός» του ALPHA είναι οι νέοι ρόλοι, που βάζουν αλατοπίπερο στο σενάριο και την πλοκή της ιστορίας. Έτσι, ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στην παραγωγή μυθοπλασίας.

Η Ελίζα Σκολίδη υποδύεται τη Σάντρα Μαραθάκη, η οποία ερωτεύεται τον Αστέρη.

Η Σάντρα Μαραθάκη είναι κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονέων. Είναι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της. Έχει μια κάποια τάση παραβατικότητας, έναν εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα…

Στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη. Τα όσα θα της πει, θα την αναστατώσουν βαθιά. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης ενημερώνει το Μαθιό και τη Βασιλική, ότι δε θα μπορέσει να την προστατεύσει πια από τον Χρήστο. Ο Παύλος αποφυλακίζεται, γεμίζοντας χαρά τους πάντες στο χωριό. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο για την εξαφάνιση του Αντρέα, που θα μοιραστεί με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, όχι όμως και με την Εύα, την οποία δείχνει να μην εμπιστεύεται πια. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός θα έλθει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα.

Ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο DNA που ζήτησε ο τελευταίος για το θάνατο του Λάζαρου. Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο, ενώ η ζήλεια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας την να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Καλλιόπη προτείνει μία λύση, για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική, που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους.