MEDIA

Survivor: Άγγελος κατά Καραγκούνια - «Να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες»

Survivor: Άγγελος κατά Καραγκούνια - «Να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες»
GLOMEX

Η κόντρα ανάμεσα σε Άγγελο Γεωργουδάκη και Τάκη Καραγκούνια καλά κραττεί

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου». Ο πρώην παίκτης που αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας μίλησε για την εμπειρία του αλλά και την κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο μέρος.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ότι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή της Φαίης και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να πω πέντε πράγματα. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχω να πω κάτι καλό για έναν άνθρωπο, δεν μιλάω καθόλου. Είχε πει για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Θα μπορούσα να δώσω κι άλλη έκταση, αλλά επειδή έχω δικαιωθεί ήδη από τον κόσμο και νιώθω ότι έχω αποζημιωθεί. Ο κόσμος έχει καταλάβει», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω, θα κάνω ότι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Είχε γίνει πόλεμος στο παρασκήνιο, αλλά μετά τα μηνύματα που μου έστειλε, τον συγχώρησα», πρόσθεσε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος: «Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα».

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου του ζήτησε να βρουν μια γέφυρα επικοινωνίας: «Επειδή είστε δίπλα δίπλα, βρείτε μια γέφυρα. Είναι κρίμα, έχετε ήδη μια σχέση…».

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης απάντησε στην παρουσιάστρια: «Υπάρχει η καλή θέληση, εφόσον βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά τα ψεύδη και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε, να βρεθεί μια γέφυρα…».