MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Απαντάει για τα αρνητικά σχόλια στα social media - «Αν με βρίσει κάποιος...»

Δανάη Μπάρκα: Απαντάει για τα αρνητικά σχόλια στα social media - «Αν με βρίσει κάποιος...»
GLOMEX

«Εάν πει κάποιος κάτι για μένα έχω δύο επιλογές, να μην απαντήσω ή να απαντήσω & να με δω σε τίτλους» είπε η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε την εβδομάδα στο Πάμε Δανάη μετά τον χαμό που έχει γίνει με τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε μπαρ.

Με αφορμή ένα θέμα στην εκπομπή της για τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί για το θέμα αυτό.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.