MEDIA

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024: «Στην σκηνή μαζί της θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια»

Ο Majnoon που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της στην Eurovision 2024

Ο χορογράφος που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη χορευτική ομάδα που θα την συνοδεύσει στη σκηνή του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Majnoon, που είναι γνωστός για τις χορογραφίες της Μαντόνα και της Ροζαλία, είπε ότι στη σκηνή με την τραγουδίστρια «θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».

Ο χορογράφος, έπειτα πρόσθεσε: «Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα "πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε, ο Majnoon είπε για την ελληνική αποστολή: «Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία».