MEDIA

Οι πρωινές εκπομπές που θα μείνουν στη θέση τους την επόμενη χρονιά

Οι πρωινές εκπομπές που θα μείνουν στη θέση τους την επόμενη χρονιά

Αν και διανύουμε μόλις τον Μάρτιο, κάποιες αποφάσεις είναι ειλημμένες για τα κανάλια…

Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, τα στελέχη των καναλιών ξεκινούν τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Ο ανταγωνισμός, η τηλεοπτική φιλοσοφία που θέλει τον «χρόνο να είναι χρήμα», κάνουν τους ιθύνοντες να «κλειδώνουν» τα δυνατά τους πρόσωπα αλλά και εκπομπές που τούς χαρίζουν υψηλά ποσοστά.

Στην πρωινή ζώνη, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο! Στο MEGA μπορεί ακόμη τα πράγματα να είναι ρευστά και να μην έχει αποφασιστεί το αν θα συνεχιστεί το υπάρχων σχήμα ή τελικά θα περάσει το κατώφλι του σταθμού η Φαίη Σκορδά, όμως στα υπόλοιπα κανάλια έχουν δρομολογηθεί πράγματα.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει φυσικά στη θέση του. Με σύνθημα ομάδα που πετυχαίνει δεν αλλάζει, ο παρουσιαστής θα συνεχίσει το infotainment μαγκαζίνο του με τους Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσο Τεργιάκη, Άρια Καλύβα να μην το «κουνάνε»! Ο οικοδεσπότης είναι ένα βήμα πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού τα νούμερα είναι σταθερά καλά και οι πρωτιές στο σύνολο τούς ανήκουν.

Το ίδιο θα συμβεί και στον ALPHA. Τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και η Κατερίνα Καινούργιου θα παραμείνουν πιστές στο ραντεβού τους. Το κανάλι έχει δημιουργήσει μία δυνατή ζώνη με «Happy Day» και «Super Κατερίνα» που κερδίζει το δυναμικό κοινό, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές. Στην περίπτωση της ξανθιάς οικοδέσποινας της ζώνης 10.00-13.00, πιθανολογείται ότι θα δούμε μικρές προσθήκες στο team.

Το STAR διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές του, με την πρωινή του ζώνη να σημειώνει ανοδική πορεία. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast@STAR» χτίζουν μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, πιστοί στη lifestyle φιλοσοφία τους. Οι ιθύνοντες δηλώνουν εξαιρετικά ευχαριστημένοι μέχρι αυτή τη στιγμή, θεωρώντας μεγάλο προτέρημα το γεγονός ότι το ζευγάρι ακούει και μαθαίνει ενώ χειρίζεται με μαεστρία θέματα και τα όσα μπορεί να συμβούν on air.

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ; Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Φάληρο να επιστρέφει σε μία αμιγώς ενημερωτική ζώνη. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα και οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι καυτές!