MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Ετοιμάζει tour για το «Ζάρι» - Πού «παίζει» στα στοιχήματα η Ελλάδα για τη Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Ετοιμάζει tour για το «Ζάρι» - Πού «παίζει» στα στοιχήματα η Ελλάδα για τη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι, η ΕΡΤ αλλά και η δισκογραφική εταιρεία πλέον έχουν εστιάσει στο πώς θα προωθηθεί το «Ζάρι» στο εξωτερικό

Διχασμένοι είναι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, που γίνεται στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο.

Η Μαρίνα Σάττι, η ΕΡΤ αλλά και η δισκογραφική εταιρεία πλέον έχουν εστιάσει στο πώς θα προωθηθεί το «Ζάρι» στο εξωτερικό, αν και ήδη οι eurofan έχουν δείξει την προτίμησή τους στο ελληνικό χιτ. Η Μαρίνα Σάττι το επόμενο διάστημα θα έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για την προώθηση του τραγουδιού, όμως προσοχή θα δοθεί και στη σκηνική παρουσία της, που θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις και προτάσεις και εξετάζονται διάφορα concept. Τώρα όσον αφορά στα στοιχήματα η Ελλάδα «παίζει» από την ώρα της επίσημης παρουσίασης του τραγουδιού και της ανάρτησής της στο επίσημο κανάλι στο YouTube μεταξύ 13ης και 16ης θέσης γεγονός που προεξοφλεί δηλαδή και πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό.

Αντίθετα η Κύπρος που θα εκπροσωπηθεί στη φετινή Eurovision από την Silia Kapsis με το τραγούδι «Liar» είναι αρκετά πιο χαμηλά μεταξύ 23ης και 26ης θέσης.