MEDIA

Το Ναυάγιο spoiler: Η Στέλλα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Το Ναυάγιο spoiler: Η Στέλλα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η Στέλλα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ειρήνη δεν πιστεύει ότι το παιδί της χάθηκε και απαιτεί να το δει.

Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη.

Η κατάσταση της υγείας της Λαμπρινής επιδεινώνεται.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 17 έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 22:50:

Επεισόδιο 73 (Κυριακή 17 Μαρτίου)

Η Στέλλα κρατά πανευτυχής ένα μωρό στην αγκαλιά της, ενώ στην Ειρήνη ανακοινώνεται πως το παιδί της έσβησε. Το σχέδιο του Ιπποκράτη δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, αφού η Ειρήνη δεν πιστεύει ότι το παιδί της χάθηκε και απαιτεί να το δει. Η Στέλλα ανυποψίαστη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Άγγελος αποφεύγει τη Βάσω και αυτή ανησυχεί μέχρι που μαθαίνει από τη Λίνα ότι της έχει πάρει ήδη δαχτυλίδι. Θα της κάνει όμως πρόταση γάμου μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη; Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Γιαννακάκη, που αναγκάζεται να κάνει στον Άγγελο μια μυστική πρόταση. Οι παράνομες προκηρύξεις του Μάκη βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα, ενώ ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη. Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ελπίζει να δώσει τη λύση στον εφιάλτη που ζει με τη Φανή. Η οικογένεια Γιαννακάκη φοράει τα καλά της και περιμένει τον Άγγελο να ζητήσει το χέρι της Βάσως, αλλά αυτός δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει. Είναι η ώρα για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του.

Επεισόδιο 74 (Δευτέρα 18 Μαρτίου)

Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να τον αποχαιρετήσει. Καθώς γυρίζει στο σπίτι από την κλινική, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση μετά τον χαμό του παιδιού της. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη, ενώ η σύλληψη και ο βασανισμός του Κλέωνα από τις αρχές δίνουν στον Μάκη την ώθηση που χρειαζόταν για να συμμετάσχει στο σχέδιο της επίθεσης εναντίον του Παντελίδη. Η άρνηση τού Άγγελου να παρευρεθεί στο δείπνο με τον πατέρα της Βάσως, βάζει τη σχέση του σε κίνδυνο. Ο Παντελίδης κάνει μία δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει τον μικρό Ηλία με το μέρος του. Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. Μια αλήθεια που θα κάνει τον Βασίλη να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Επεισόδιο 75 (Τρίτη 19 Μαρτίου)

Ο Μάκης καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη. Για κακή του τύχη, όμως, ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε. Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο και επιμένει να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Στην κλινική, και ενώ η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία που θα τη βάλει σε υποψίες. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα. Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα, που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Επεισόδιο 76 (Τετάρτη 20 Μαρτίου)

Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά. Η Ελένη αρχίζει να έχει υποψίες για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Η Θοδώρα βοηθάει τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει μία πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης. Η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχθεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοίνιξ», ενώ τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ήξερε για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει ο Βασίλης όταν ακούσει πως η Στέλλα τού κρατούσε μυστική αυτή τη σχέση; Τι θα απογίνει η Λαμπρινή, της οποίας η υγεία χειροτερεύει; Ο παπά-Γρηγόρης τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα η Ειρήνη, μετά από έναν μεγάλο καβγά με τον Ιπποκράτη, παίρνει μία δύσκολη απόφαση.